ΠΑΦΟΣ: Από το αεροπλάνο στο κελί 36χρονος- Φώναζε και έβριζε για τα τεστ

ΠΑΦΟΣ: Από το αεροπλάνο στο κελί 36χρονος- Φώναζε και έβριζε για τα τεστ

Υπόθεση μέθης, πρόκληση  ανησυχίας σε δημόσιο μέρος,και δημόσια εξύβριση στον αερολιμένα της Πάφου διερευνά η Αστυνομία, εναντίον 36χρονου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 23:10 το βράδυ της Τετάρτης 23/9, 36χρονος από τη Βρετανία αφίχθη στο αεροδρόμιο Πάφου με πτήση από το εξωτερικό.

Σε κάποια στιγμή, και ενώ βρισκόταν στον χώρο αφίξεων κατά την διάρκεια ελέγχου στο πλαίσιο των τέστ λοιμοκάθαρσης αντέδρασε αρχίζοντας να κλωτσά σε μεταλλικά πασαλάκια, που έχουν τοποθετηθεί για την ασφάλεια του χώρου.

Ενημερώθηκαν μέλη της Αστυνομίας του αεροδρομίου Πάφου, ωστόσο αυτός στην άφιξη των αστυνομικών άρχισε να φωνάζει προκαλώντας ανησυχία και ακολούθως εξύβρισε τους αστυνομικούς ενώ παρουσίασε και συμπτώματα μέθης. 

Τα μέλη του αεροδρομίου προχώρησαν στην σύλληψη του 36χρονου.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Μικροπαραβάσεων της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η 5η Σεπτεμβρίου δεν αποτελεί απλώς ακόμη μία εσωκομματική εκλογική διαδικασία για την ΕΔΕΚ. Αποτελεί μια αναμέτρηση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, καθώς το αποτέλεσμα για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος-μέχρι τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, όπου θα πραγματοποιηθεί το εκλογικό συνέδριο-  αναμένεται να καθορίσει, και την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η ΕΔΕΚ σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της.

BEST OF TOTHEMAONLINE