Αυτό θα πει… διαβολική σύμπτωση!

Αυτό θα πει… διαβολική σύμπτωση!

Κοίτα να δεις διαβολική σύμπτωση!

Αναφερόμαστε στην αγωγή σε βάρος του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη που συνέπεσε με την δημοσιοποίηση της έκθεσής του για τις πολιτογραφήσεις στο πλαίσιο του Κυπριακού Επενδυτικού Προγράμματος.

Το δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί τον τέως Επίτροπο Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Γιαννάκη Παπαδούρη, γνωστοποίησε με δελτίο Τύπου τα νομικά μέτρα σε βάρος του κ. Μιχαηλίδη το πρωί της Πέμπτης (24/09), οπότε ο τελευταίος δημοσιοποίησε τη δική του έκθεση για το πρόγραμμα παραχώρησης κυπριακών διαβατηρίων.

Και προσέξετε: Ο Παπαδούρης ενάγει τον Μιχαηλίδη υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο τελευταίος είχε κάνει υπέρβαση εξουσίας. Το ίδιο είχε καταλογίσει και η νυν κυβέρνηση (για ακόμη μια φορά) στον Γενικό Ελεγκτή, όταν αυτός άρχισε να διερευνά το θέμα των πολιτογραφήσεων.

Μακ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να τεθεί θέμα για τις Βρετανικές Βάσεις - Άρχισε η δοκιμαστική αποστολή μηνυμάτων έκτακτης ανάγκης

LIVE: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να τεθεί θέμα για τις Βρετανικές Βάσεις - Άρχισε η δοκιμαστική αποστολή μηνυμάτων έκτακτης ανάγκης

Για έβδομη συνεχόμενη ημέρα μαίνεται ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή, με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ να συνεχίζουν τους βομβαρδισμούς στο Ιράν, ενώ οι ισραηλινές δυνάμεις σφυροκοπούν τον Λίβανο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να τεθεί επί τάπητος και το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο, ανάλογα με τις εξελίξεις στην περιοχή. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE