Αυτό θα πει… διαβολική σύμπτωση!

Αυτό θα πει… διαβολική σύμπτωση!

Κοίτα να δεις διαβολική σύμπτωση!

Αναφερόμαστε στην αγωγή σε βάρος του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη που συνέπεσε με την δημοσιοποίηση της έκθεσής του για τις πολιτογραφήσεις στο πλαίσιο του Κυπριακού Επενδυτικού Προγράμματος.

Το δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί τον τέως Επίτροπο Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Γιαννάκη Παπαδούρη, γνωστοποίησε με δελτίο Τύπου τα νομικά μέτρα σε βάρος του κ. Μιχαηλίδη το πρωί της Πέμπτης (24/09), οπότε ο τελευταίος δημοσιοποίησε τη δική του έκθεση για το πρόγραμμα παραχώρησης κυπριακών διαβατηρίων.

Και προσέξετε: Ο Παπαδούρης ενάγει τον Μιχαηλίδη υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο τελευταίος είχε κάνει υπέρβαση εξουσίας. Το ίδιο είχε καταλογίσει και η νυν κυβέρνηση (για ακόμη μια φορά) στον Γενικό Ελεγκτή, όταν αυτός άρχισε να διερευνά το θέμα των πολιτογραφήσεων.

Μακ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Τη θέση ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογική εκστρατεία, παρά την κριτική που δέχεται από κόμματα για παροχολογία και για τα κυριακάτικα βίντεο του Προέδρου της Δημοκρατίας, διατύπωσε τη Δευτέρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Υπογράμμισε πως υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που απαιτούν κυβερνητική προσοχή, με πρώτο το Κυπριακό, καθώς και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE