Αυτό θα πει… διαβολική σύμπτωση!

Αυτό θα πει… διαβολική σύμπτωση!

Κοίτα να δεις διαβολική σύμπτωση!

Αναφερόμαστε στην αγωγή σε βάρος του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη που συνέπεσε με την δημοσιοποίηση της έκθεσής του για τις πολιτογραφήσεις στο πλαίσιο του Κυπριακού Επενδυτικού Προγράμματος.

Το δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί τον τέως Επίτροπο Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Γιαννάκη Παπαδούρη, γνωστοποίησε με δελτίο Τύπου τα νομικά μέτρα σε βάρος του κ. Μιχαηλίδη το πρωί της Πέμπτης (24/09), οπότε ο τελευταίος δημοσιοποίησε τη δική του έκθεση για το πρόγραμμα παραχώρησης κυπριακών διαβατηρίων.

Και προσέξετε: Ο Παπαδούρης ενάγει τον Μιχαηλίδη υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο τελευταίος είχε κάνει υπέρβαση εξουσίας. Το ίδιο είχε καταλογίσει και η νυν κυβέρνηση (για ακόμη μια φορά) στον Γενικό Ελεγκτή, όταν αυτός άρχισε να διερευνά το θέμα των πολιτογραφήσεων.

Μακ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE