Αυτό θα πει… διαβολική σύμπτωση!

Αυτό θα πει… διαβολική σύμπτωση!

Κοίτα να δεις διαβολική σύμπτωση!

Αναφερόμαστε στην αγωγή σε βάρος του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη που συνέπεσε με την δημοσιοποίηση της έκθεσής του για τις πολιτογραφήσεις στο πλαίσιο του Κυπριακού Επενδυτικού Προγράμματος.

Το δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί τον τέως Επίτροπο Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Γιαννάκη Παπαδούρη, γνωστοποίησε με δελτίο Τύπου τα νομικά μέτρα σε βάρος του κ. Μιχαηλίδη το πρωί της Πέμπτης (24/09), οπότε ο τελευταίος δημοσιοποίησε τη δική του έκθεση για το πρόγραμμα παραχώρησης κυπριακών διαβατηρίων.

Και προσέξετε: Ο Παπαδούρης ενάγει τον Μιχαηλίδη υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο τελευταίος είχε κάνει υπέρβαση εξουσίας. Το ίδιο είχε καταλογίσει και η νυν κυβέρνηση (για ακόμη μια φορά) στον Γενικό Ελεγκτή, όταν αυτός άρχισε να διερευνά το θέμα των πολιτογραφήσεων.

Μακ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση ΡΙΚ: Οριακή μάχη ΔΗΣΥ–ΑΚΕΛ, άνοδος για ΕΛΑΜ και τριπλή πίεση στη μεσαία ζώνη

Δημοσκόπηση ΡΙΚ: Οριακή μάχη ΔΗΣΥ–ΑΚΕΛ, άνοδος για ΕΛΑΜ και τριπλή πίεση στη μεσαία ζώνη

Λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες της 24ης Μαΐου, η νέα μεγάλη δημοσκόπηση του ΡΙΚ ανατρέπει τη βεβαιότητα και επιβεβαιώνει ότι η αναμέτρηση για την πρώτη θέση θα κριθεί στο νήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE