ΕΛΛΑΔΑ: Εγκατέλειψαν νεογέννητο κοριτσάκι στο Πεδίον του Άρεως

ΕΛΛΑΔΑ: Εγκατέλειψαν νεογέννητο κοριτσάκι στο Πεδίον του Άρεως

Νεογέννητο κοριτσάκι, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι καλά στην υγεία του, εντοπίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 24/9 εγκαταλελειμμένο στο Πεδίον του Άρεως.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ένας φύλακας του πάρκου εντόπισε το νεογνό τυλιγμένο με μια κουβέρτα και ειδοποίησε την Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο.

Το κοριτσάκι διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Παίδων, ενώ η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό των γονέων του.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Η τριμερής Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν και οι καθοριστικές κινήσεις της Ολγκίν - Μετριοπάθεια με «αστερίσκους»

Κυπριακό: Η τριμερής Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν και οι καθοριστικές κινήσεις της Ολγκίν - Μετριοπάθεια με «αστερίσκους»

Η πρόσφατη τριμερής συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, παρουσία της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, σηματοδοτεί μια φαινομενική ανάκαμψη του διαλόγου για το Κυπριακό. Ωστόσο, η εικόνα των δύο ηγετών στο ίδιο τραπέζι, αν και θετική επικοινωνιακά, κρύβει εντάσεις και στρατηγικές αμφισημίες που δύσκολα μπορούν να ξεπεραστούν χωρίς σαφείς δεσμεύσεις.