ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Η κατάσταση της υγείας της νεαρής που παρασύρθηκε από όχημα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Η κατάσταση της υγείας της νεαρής που παρασύρθηκε από όχημα

Σοβαρά τραυματισμένη είναι η νεαρή η οποία παρασύρθηκε από όχημα το απόγευμα της Πέμπτης 24/09, στην Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η νεαρή υποβάλλεται σε εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, καθώς φέρει πολλά τραύματα.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο διερευνώνται από τις Αρχές.

Όπως πρώτο μετέδωσε το ThemaOnline, λίγο μετά τις 18:40 (24/09), σε κεντρική Λεωφόρο της Αγλαντζιας, στην Λευκωσία, όχημα παρέσυρε νεαρή γυναίκα σε σημείο που υπήρχαν φώτα τροχαίας.

Η νεαρή μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο τμήμα ατυχημάτων και επειγόντων περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείο Λευκωσίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE