ΠΑΦΟΣ: Σκηνικό καταξίωξης από... ταινία - Έριξαν πυροβολισμούς για να συλλάβουν τον νεαρό

ΠΑΦΟΣ: Σκηνικό καταξίωξης από... ταινία - Έριξαν πυροβολισμούς για να συλλάβουν τον νεαρό

Ένα σκηνικό καταδίωξης από... ταινία είχαμε χθες Πέμπτη (24/09) το απόγευμα στην Πάφο.

Μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΕ Πάφου), ενώ βρίσκονταν χθες Πέμπτη (24/09) το απόγευμα σε μηχανοκίνητη περιπολία σε περιοχή της Χλώρακας, αντιλήφθηκαν ένα αυτοκίνητο ενοικιάσεως, το οποίο οδηγείτο αλόγιστα και επικίνδυνα.

Στον οδηγό του οχήματος έγινε σήμα για να σταματήσει για έλεγχο, με αποτέλεσμα αυτός να μη συμμορφωθεί και αφού ανάπτυξε ταχύτητα, οδηγώντας επικίνδυνα και αλόγιστα, προσπάθησε να διαφύγει.

Για να γίνει κατορθωτή η ανακοπή του οχήματος, ρίφθηκαν τέσσερις προειδοποιητικοί πυροβολισμοί. Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα, ενώ από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι πρόκειται για 24χρονο από την επαρχία Πάφου.

Σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητό του, κατόπιν γραπτής συγκατάθεσής του, ανευρέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους 14 περίπου γραμμαρίων. Επίσης, στον 24χρονο διενεργήθηκε προκαταρκτικός έλεγχος νάρκοτεστ με θετική ένδειξη.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) και η Τροχαία Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

**Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.