Αυτή κι αν ήταν “ΕΝΕΣΗ” για τον Μιγκέλ Σίλβα!

Αυτή κι αν ήταν “ΕΝΕΣΗ” για τον Μιγκέλ Σίλβα!

Κακά τα ψέματα όσοι είδαν όλα τα παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ, η εικόνα που σχημάτισαν για τον Πορτογάλο Μιγκέλ Σίλβα, δεν ήταν τόσο θετική. 

Σε κάποια από τα γκολ που δέχθηκε, έφερε ευθύνη. Κάποιοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, ειδικά μετά το ματς με την ΑΕΚ, ρωτούσαν πότε θα είναι έτοιμος να… κάτσει κάτω από την εστία ο Ουζόχο.

Χθες βράδυ με τη λήξη της ημίωρης παράτασης, πολλοί προέβλεπαν ότι το εισιτήριο της πρόκρισης θα καταλήξει στα χέρια των Βόσνιων της Ζρίνσκι.

Εν τέλει ο ήρωας της βραδιάς, ήταν ο 24χρονος κίπερ του ΑΠΟΕΛ. “Πιάνοντας” δυο πέναλτι έστειλε την ομάδα στα πλέι οφ του Γιουρόπα Ληγκ.

Εννοείται ότι η πρωταγωνιστική του παρουσία στη “ρωσική ρουλέτα”, αποτελεί δυνατή “ένεση” ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης για τον ίδιο.

Ξέρει άλλωστε ότι θα τον περιμένει σαφώς δυσκολότερη αποστολή σε έξι βραδιά στην Τσεχία.

Π.Χ. 

The post Αυτή κι αν ήταν “ΕΝΕΣΗ” για τον Μιγκέλ Σίλβα! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE