ΛΕΜΕΣΟΣ: Χάθηκαν τα ίχνη του κύριου Πανίκου - Μήπως τον έχετε δει; -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χάθηκαν τα ίχνη του κύριου Πανίκου - Μήπως τον έχετε δει; -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι, ελλείπει από σήμερα το πρωί 25/09/2020, από τον χώρο διαμονής του στη Λεμεσό, ο Πανικός Καψοσιδέρη, 84 ετών.

 
Ο 84χρονος, περιγράφεται ως ύψους 1.65μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης και κατά την αναχώρησή του, φορούσε μπεζ βερμούδα και άσπρη αμάνικη φανέλα.
 
Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460.
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.