ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Έχουν ενημερωθεί Νέα Σαλαμίνα και Εθνικός για να επαναρχίσουν προπονήσεις»

«Έχουν ενημερωθεί Νέα Σαλαμίνα και Εθνικός για να επαναρχίσουν προπονήσεις»

Σημαντικές δηλώσεις στον Super Sport FM από το μέλος του γραφείου Τύπου της ΚΟΠ, Κωνσταντίνο Σιαμπουλλή, για τις τελευταίες εξελίξεις με τον κορωνοϊό που “κτύπησε” το Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

Για τη συνάντηση ανάμεσα στην ΚΟΠ και το Υπουργείο Υγείας: «Ήταν μία καλή συνάντηση και υπάρχει πλήρης ταύτιση απόψεων και ομοφωνία για την κατάσταση που επικρατεί με τα κρούσματα. Λήφθηκαν συγκεκριμένα μέτρα και πλέον περνάμε στη φάση της υλοποίησης των μέτρων αυτών. Κάθε εβδομάδα θα γίνονται τεστ σε 100 άτομα, πέντε άτομα από 20 σωματεία που θα επιλέγονται. Το κόστος θα το αναλαμβάνει η ΚΟΠ. Με αυτό τον τρόπο, θεωρούμε ότι μπορεί να γίνει έλεγχος σε όλες τις ομάδες σταδιακά. Επίσης, αρχίζει η υλοποίηση της απόφασης για 7 χιλιάδες τεστ πλην της Α΄ κατηγορίας. Κάτι άλλο πλέον σημαντικό, είναι ότι διασφαλίζουμε ότι έστω και αν υπάρχει κρούσμα σε μία ομάδα, οι υγιείς ποδοσφαιριστές θα συνεχίζουν κανονικά την προετοιμασία τους. Ήδη έχει ενημερωθεί και η Νέα Σαλαμίνα και ο Εθνικός για να επαναρχίσουν προπονήσεις οι υγιείς ποδοσφαιριστές. Εφόσον περάσουν από τεστ μετά από 24 ώρες, θα μπαίνουν στις προπονήσεις».

Για τις πληροφορίες για κρούσμα στην Ομόνοια: «Η ομάδα θα το διαχειριστεί και θα αποφασίσει πως θα το ανακοινώσει, εμείς μεταφέρουμε τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας».

Για το αν θα αλλάξει κάτι την επόμενη αγωνιστική: «Βάση πρωτοκόλλου, διεξάγονται κανονικά όλοι οι αγώνες και θα αναβάλλονται τα παιχνίδια των ομάδων με περισσότερα από τέσσερα θετικά κρούσματα εντός επτά ημερών».

The post «Έχουν ενημερωθεί Νέα Σαλαμίνα και Εθνικός για να επαναρχίσουν προπονήσεις» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top