Αρνητικός σε τεστ Covid-19 ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

Αρνητικός σε τεστ Covid-19 ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

Αρνητικός βρέθηκε και στο 2ο τεστ για COVID-19, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, στο οποίο υπεβλήθη σήμερα, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός του Μπάρεντ Λέιντς. 

Ο Σ. Μισέλ είχε βρεθεί αρνητικός και σε τεστ μια μέρα πριν την ανακοίνωση πως ένας εκ των συνεργατών του είχε βρεθεί θετικός. Όπως ανακοίνωσε ο Μπ. Λέιντς, "ο Πρόεδρος δεν βρίσκεται πλέον σε καραντίνα και συνεχίζει να προετοιμάζει το ειδικό Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της 1ης και 2ης Οκτωβρίου".

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE