Σειρά υποθέσεων εξέτασε η Επιτροπή Δεοντολογίας του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου

Σειρά υποθέσεων εξέτασε η Επιτροπή Δεοντολογίας του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου

Σειρά υποθέσεων που έχουν κατατεθεί ενώπιον του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ), εξέτασε η Επιτροπή Δεοντολογίας του ΠΙΣ κατά την 7η τακτική της συνεδρία υπό τη νέα της σύνθεση.

Η Συνεδρία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση τους ΠΙΣ, ορισμένες από αυτές τις υποθέσεις κρίθηκε ότι χρήζουν περαιτέρω μελέτης, συνεπώς θα παρουσιαστούν ενώπιον του Συμβουλίου Ιατρικού Σώματος για λήψη τελικής απόφασης.

Στόχος και αποστολή της Επιτροπής Δεοντολογίας του ΠΙΣ, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, είναι η όσο το δυνατόν πιο άμεση και ενδελεχής εξέταση των υποθέσεων που άπτονται των αρμοδιοτήτων της, με κύριο γνώμονα την ασφάλεια της υγείας των ασθενών και την προάσπιση του κύρους και επιστημονικής αξιοπρέπειας της ιατρικής κοινότητας της Κύπρου, στο σύνολο της.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.