ΕΛΛΑΔΑ- ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Τα νέα κρούσματα της Παρασκευής 25/09

ΕΛΛΑΔΑ- ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Τα νέα κρούσματα της Παρασκευής 25/09

Ανακοινώθηκαν 286 κρούσματα στην Ελλάδα την Παρασκευή 25/09. 

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου είναι 286, εκ των οποίων 31 συνδέονται με γνωστές συρροές και 37 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 16913 (ημερήσια μεταβολή +1.7%), εκ των οποίων 55.7% άνδρες. 

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 3, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 369 θάνατοι. Η διάμεση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 78 έτη. Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 63 (76.2% άνδρες).

Η ημερήσια κατανομή των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων είναι η ακόλουθη (η γραμμή παριστάνει την συνολική, αθροιστική κατανομή των κρουσμάτων).

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιράν: Ηγεσία «φάντασμα» υπό το σφυροκόπημα ΗΠΑ-Ισραήλ – Γιατί το καθεστώς δεν καταρρέει παρά τον αποδεκατισμό

Ιράν: Ηγεσία «φάντασμα» υπό το σφυροκόπημα ΗΠΑ-Ισραήλ – Γιατί το καθεστώς δεν καταρρέει παρά τον αποδεκατισμό

Η αεροπορική εκστρατεία των ΗΠΑ και του Ισραήλ κατά του Ιράν έχει αποδεκατίσει τα υψηλότερα κλιμάκια της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, έχει καταστρέψει κρίσιμες στρατιωτικές υποδομές διοίκησης και ελέγχου, καθώς και πολιτικά κτίρια σε ολόκληρη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE