ΕΛΛΑΔΑ- ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Τα νέα κρούσματα της Παρασκευής 25/09

ΕΛΛΑΔΑ- ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Τα νέα κρούσματα της Παρασκευής 25/09

Ανακοινώθηκαν 286 κρούσματα στην Ελλάδα την Παρασκευή 25/09. 

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου είναι 286, εκ των οποίων 31 συνδέονται με γνωστές συρροές και 37 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 16913 (ημερήσια μεταβολή +1.7%), εκ των οποίων 55.7% άνδρες. 

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 3, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 369 θάνατοι. Η διάμεση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 78 έτη. Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 63 (76.2% άνδρες).

Η ημερήσια κατανομή των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων είναι η ακόλουθη (η γραμμή παριστάνει την συνολική, αθροιστική κατανομή των κρουσμάτων).

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το πολιτικό παζλ του 2028 αρχίζει να συμπληρώνεται -Το ΔΗΚΟ κοιτάζει προς Χριστοδουλίδη, ο ΔΗΣΥ αναζητά την επόμενη μέρα και το ΑΚΕΛ θέλει να αλλάξει τους όρους του παιχνιδιού

Το πολιτικό παζλ του 2028 αρχίζει να συμπληρώνεται -Το ΔΗΚΟ κοιτάζει προς Χριστοδουλίδη, ο ΔΗΣΥ αναζητά την επόμενη μέρα και το ΑΚΕΛ θέλει να αλλάξει τους όρους του παιχνιδιού

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να απέχουν ακόμη αρκετό χρόνο, όμως στο παρασκήνιο, η πολιτική σκακιέρα έχει ήδη αρχίσει να κινείται. Τα κόμματα μετρούν δυνάμεις, εξετάζουν συμμαχίες, ζυγίζουν πρόσωπα και προσπαθούν να διαβάσουν τις διαθέσεις της κοινωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE