The Bachelor: Δεν ξανάγινε - Την πέταξε από τον καναπέ! - Έτρεχε πίσω της ο Παναγιώτης - VIDEO

The Bachelor: Δεν ξανάγινε - Την πέταξε από τον καναπέ! - Έτρεχε πίσω της ο Παναγιώτης - VIDEO

Δεν έχουν τέλος οι εντάσεις ανάμεσα στα κορίτσια στο Bachelor.

Λίγο πριν την τελετή των Ρόδων, ο Παναγιώτης Βασιλάκος συνάντησε τις παίκτριες του Bachelor προκειμένου να συζητήσει όσα έγιναν στη βίλα την εβδομάδα που πέρασε.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Χριστίνα βρέθηκε από τον καναπέ στο έδαφος όταν η Έλενα θέλησε απλά να τη σκουντήξει. Όλα ξεκίνησαν όταν η Έλενα είδε τον Παναγιώτη να πιάνει την Αντζελίνα από το χέρι.

Η Έλενα θέλοντας να κάνει νόημα στη Χριστίνα, την άγγιξε απότομα, μόνο που εκείνη είχε χαλαρώσει τόσο που βρέθηκε στα… πατώματα.

Δείτε το βίντεο από το gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.