Big Brother: Οι πρώτες μηνύσεις που έκανε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης

Big Brother: Οι πρώτες μηνύσεις που έκανε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης

Τις μηνύσεις άρχισε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης, λίγο καιρό μετά την απομάκρυνσή του από το «Big Brother».

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «On time» έκανε μήνυση και μάλιστα για συκοφαντική δυσφήμιση, σε πέντε διαφορετικούς λογαριασμούς στο Twitter, πίσω από τους οποίους υπάρχουν φυσικά πρόσωπα.

Όπως διαβάζουμε, ο Αντώνης Αλεξανδρίδης είναι σε καθημερινή επικοινωνία με την παραγωγή του ριάλιτι, ενώ προς το παρόν δεν υπάρχει καμία διάθεση ή πρόθεση από τις δύο πλευρές να επιστρέψει στο σπίτι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

Προσεγγίζουμε την Παιδεία όχι ως λογιστικές πράξεις, αλλά ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου, διεμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εγκαινιάζοντας στην Αθήνα παράρτημα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, παρουσία και του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE