Big Brother: Οι πρώτες μηνύσεις που έκανε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης

Big Brother: Οι πρώτες μηνύσεις που έκανε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης

Τις μηνύσεις άρχισε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης, λίγο καιρό μετά την απομάκρυνσή του από το «Big Brother».

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «On time» έκανε μήνυση και μάλιστα για συκοφαντική δυσφήμιση, σε πέντε διαφορετικούς λογαριασμούς στο Twitter, πίσω από τους οποίους υπάρχουν φυσικά πρόσωπα.

Όπως διαβάζουμε, ο Αντώνης Αλεξανδρίδης είναι σε καθημερινή επικοινωνία με την παραγωγή του ριάλιτι, ενώ προς το παρόν δεν υπάρχει καμία διάθεση ή πρόθεση από τις δύο πλευρές να επιστρέψει στο σπίτι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ από Νέο Δελχί: «Η Κύπρος μπορεί να γίνει η αξιόπιστη γέφυρα μεταξύ ΕΕ και Ινδίας»

ΠτΔ από Νέο Δελχί: «Η Κύπρος μπορεί να γίνει η αξιόπιστη γέφυρα μεταξύ ΕΕ και Ινδίας»

Η ενίσχυση των σχέσεων ΕΕ-Ινδίας αποτελούν βασική προτεραιότητα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η διμερής συνεργασία Κύπρου – Ινδίας ενισχύεται και εμβαθύνεται.

BEST OF TOTHEMAONLINE