Big Brother: Οι πρώτες μηνύσεις που έκανε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης

Big Brother: Οι πρώτες μηνύσεις που έκανε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης

Τις μηνύσεις άρχισε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης, λίγο καιρό μετά την απομάκρυνσή του από το «Big Brother».

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «On time» έκανε μήνυση και μάλιστα για συκοφαντική δυσφήμιση, σε πέντε διαφορετικούς λογαριασμούς στο Twitter, πίσω από τους οποίους υπάρχουν φυσικά πρόσωπα.

Όπως διαβάζουμε, ο Αντώνης Αλεξανδρίδης είναι σε καθημερινή επικοινωνία με την παραγωγή του ριάλιτι, ενώ προς το παρόν δεν υπάρχει καμία διάθεση ή πρόθεση από τις δύο πλευρές να επιστρέψει στο σπίτι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Σε μια χρονική συγκυρία που η Ευρωπαϊκή Ένωση δοκιμάζεται από γεωπολιτικές εντάσεις, ενεργειακή αβεβαιότητα και την πίεση του μεταναστευτικού, η Κύπρος καλείται να αναλάβει το 2026 τα ηνία της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. H Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στη Λευκωσία, λειτουργεί ως μια εξαιρετικά κρίσιμη πολιτική πρόβα, πριν από την ανάληψη των ευθυνών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE