ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με ποια ομάδα «ΜΙΛΗΣΕ» ο Ουάρντα και με ποια το «ΦΛΕΡΤ» για Καρέλη – Όλες οι φήμες της ημέρας

Με ποια ομάδα «ΜΙΛΗΣΕ» ο Ουάρντα και με ποια το «ΦΛΕΡΤ» για Καρέλη – Όλες οι φήμες της ημέρας

Καθημερινά οι πληροφορίες πέφτουν με τη μορφή καταιγίδας. Πριν όμως, οι ειδήσεις γίνουν ανακοινώσεις, έχουν ξεκινήσει από το επίπεδο της φημολογίας.

*Ο Ουάρντα έχει κάνει επαφή με τον Καρυπίδη και δεν θα είχε αντίρρηση να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη, ωστόσο αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν τον αφήσει ελεύθερος ο ΠΑΟΚ. Αυτό ωστόσο, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει. Ο Αιγύπτιος έχει συμβόλαιο ως το επόμενο καλοκαίρι και ο ΠΑΟΚ θα τον αποδεσμεύσει, μόνο ύστερα από συμφωνία με κάποια ομάδα. (FORZA)

* Από τα πρώτα αιτήματα του Αμπέλ Φερέιρα ήταν η επέκταση συμβολαίου στον Ομάρ Ελ Καντουρί. Τρελαμένος με τον Μαροκινό ο Πορτογάλος, όπως ήταν και ο Λουτσέσκου. Για αυτό και θέλει να εξασφαλίσει την παραμονή του Μαροκινού. Ο Ελ Καντουρί πάντως βάσει αριθμών είναι ο πιο αδικημένος από τους ξένους που θεωρούνται βασικοί την τελευταία τριετία. (LIVESPORT)

* Σε «σίριαλ» μετατρέπεται η υπόθεση του Ζαμπά, αλλά ο Λέο ίσως να μην είναι ο μόνος παίκτης που μπορεί να φύγει δανεικός ως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Υπάρχει κι άλλος που ενδιαφέρεται να πάει κάπου και να παίξει διότι βλέπει ότι με τον Αμπέλ δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής από δω και πέρα. Πρόκειται για παίκτη υπεράνω υποψίας. (SPORTDAY)

* Η περίπτωση του Ρέι Μανάι προτάθηκε στον ΠΑΟΚ κατά την διάρκεια των συζητήσεων με την Μπαρτσελόνα για τον δανεισμό του Μούσα Ουαγκέ. Ο Δικέφαλος με την παρουσία των Τσόλακ, Σφιντέρσκι και Κούτσια έχει κλείσει λογικά τις θέσεις των επιθετικών, εκτός και αν… (LIVESPORT)

* Η καθιέρωση του Βασιλαντωνόπολου θα δρομολογήσει τη διαδικασία και για την επέκταση στο συμβόλαιο του παίκτη, ο οποίος μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι. Ειδικά από τη στιγμή που την ίδια περίοδο λήγει και το συμβόλαιο του Παουλίνιο. Μετά από την αναμέτρηση με την Βόλφσμπουργκ κι εφόσον παραμείνει ο Σταύρος στις βασικές επιλογές του Καρέρα, τότε μέσα στον Οκτώβριο θα κληθεί ο παίκτης να υπογράψει νέο συμβόλαιο. (SPORTDAY)

*Ο Γιώργος Σαμαράς που τον ήξερε από τη Γουέστ Μπρομ τον έβγαλε από την αφάνεια της Σκοτίας και δη την Νταντί FC. Μετά από 1,5 χρόνο στο Ηράκλειο και μετρώντας 39 ματς/8 γκολ και 4 ασίστ έχει δώσει δείγματα γραφής σε σημείο που ο ΟΦΗ έχει την ενημέρωση από την εταιρία του (σ.σ.SEG) πως έρχεται πρόταση για τον Αμπίλ Ναμπί… (SPORTIME)

* Όχι έναν, αλλά δύο αμυντικούς ψάχνει ο Άρης, όπως λένε πλέον τα καρντάσια. Ίσως να αποχωρήσει κάποιος με πώληση ή ενδεχομένως να χτυπούν… καμπάνες για παίκτη που δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μάντζιου, αν και ο Άκης δύσκολα βγάζει συμπεράσματα πριν δει τη δουλειά στις προπονήσεις και την απόδοση στους αγώνες. Για τον δεύτερο αμυντικό πάντως θα αποφασίσει ο Καρυπίδης. Όχι για το αν θα έρθει, μα για το αν θα φύγει… (SPORTDAY)

*O Μάτος απέρριψε κάποιες επιλογές σε Ρωσία και Ουκρανία και ψάχνεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα! (FORZA)

*Εδώ ο Μουνιέ, εκεί ο Μουνιέ, που ΄ναι τελικά ο κύριος; Συνεχίζει να προπονείται μόνος του δίχως ακόμη να ΄χει πρόταση που να καλύπτει τα θέλω του. Λέτε να (ξανα)σκεφτεί εκείνη του Παναιτωλικού; (SPORTIME)

* Εκεί που πριν 3 χρόνια ήταν έτοιμος για το deal ζωής στην Κίνα με 10 μύρια, άκουσε το «κραχ» και αίφνης όλα άλλαξαν. Πλέον, έχοντας περάσει και δεύτερο μαρτύριο με χιαστό, ο Νίκος Καρέλης παραμένει στο ταμείο ανεργίας από τον περασμένο Ιανουάριο.Ήδη, η πιάτσα βοά πως προτάθηκε τόσο στον ΟΦΗ, όσο και στον Ατρόμητο, αλλά (μέχρι νεοτέρας) εις μάτην…(SPORTIME)

* Το γεγονός ότι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος κατέληξε στον Ατρόμητο, δεν σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρθηκε ο Άρης. Απλώς, οι «κιτρινόμαυροι» δεν ήταν ποτέ – πραγματικά – ζεστοί για την απόκτησή του, ενώ έπαιξε ρόλο και το ποδοσφαιρικό του παρελθόν. (METROSPORT)

Πηγή: www.sdna.gr

The post Με ποια ομάδα «ΜΙΛΗΣΕ» ο Ουάρντα και με ποια το «ΦΛΕΡΤ» για Καρέλη – Όλες οι φήμες της ημέρας appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Τσάκωσαν» άνδρα στη Λευκωσία με πυροβόλο όπλο και σφαίρες και του πέρασαν χειροπέδες

Eurovision 2024: Οριστικά εκτός τελικού η Ολλανδία - Η ανακοίνωση και η πρώτη αντίδραση του τραγουδιστή - Βίντεο

Τα έσοδα και οι δαπάνες του κράτους το πρώτο τρίμηνο του 2024 - Πόσα ξόδεψε και πόσα έβαλε στα ταμεία

Με μια βαλίτσα στο χέρι οι Κύπριοι – Πού σπατάλησαν τα περισσότερα χρήματα και ποιοι οι κυριότεροι λόγοι ταξιδιών

Δικηγόροι Μοναχών: Τους καταβλήθηκαν οι μισθοί τους μετά από οδηγίες του Ησαΐα

«Πνίγεται» στη σκόνη η Κύπρος - Οι μετρήσεις σε κάθε πόλη και η περιοχή με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top