ΚΥΠΡΟΣ: Πήγε στη δουλειά και η αντίδραση ήταν 'μα εν μαύρη;' - Συγκλονίζει το μήνυμα κοπέλας από την Σιέρα Λεόνε

ΚΥΠΡΟΣ: Πήγε στη δουλειά και η αντίδραση ήταν 'μα εν μαύρη;' - Συγκλονίζει το μήνυμα κοπέλας από την Σιέρα Λεόνε

Ένα απίστευτο περιστατικό ρατσισμού που δεν τιμά την κοινωνία μας, αποκάλυψε στα κοινωνικά δίκτυα, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Οικιακών Βοηθών Κύπρου, Λούης Κουτρουκίδης.

Σύμφωνα με τον κ. Κουτρουκίδη, ο ίδιος βοήθησε μια ευγενική κοπέλα με πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας, να βρει δουλειά. Όταν πήγε στον χώρο εργασίας της, η αντίδραση από το άτομο που την πρόσλαβε ήταν ‘μα εν μαύρη;’

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Οικιακών Βοηθών, ένιωσε άβολα με το συγκεκριμένο περιστατικό, ενώ την ίδια στιγμή, δημοσίευσε το μήνυμα που του απέστειλε την επόμενη μέρα η κοπέλα από την Σιέρα Λεόνε.

Συγκεκριμένα, το  συγκλονιστικό μήνυμα της κοπέλας έγραφε χαρακτηριστικά: ‘ένιωσα πολύ άσχημα χθες, αλλά αυτή είναι η ζωή και δεν δημιούργησα τον εαυτό μου… Ο Θεός με δημιούργησε με την δική του εικόνα και ομοιότητα. Μου έδωσε μαύρο δέρμα, ποια είμαι εγώ που θα αμφισβητήσω τη δουλειά του Θεού;’.

Άντρος Ιωάννου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προχώρησε σε αναπομπή των Νόμων με τίτλο «Ο Περί Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης (Υποχρεωτική Φοίτηση και Παροχή Δωρεάν Εκπαίδευσης) (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025» και «Ο Περί Ιδιωτικών Σχολείων (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025».

BEST OF TOTHEMAONLINE