ΟΔΗΓΟΙ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Κλειστή λωρίδα σε αυτοκινητόδρομο λόγω καθίζησης μεταλλικής σχάρας - Τι αναφέρει η Αστυνομία

ΟΔΗΓΟΙ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Κλειστή λωρίδα σε αυτοκινητόδρομο λόγω καθίζησης μεταλλικής σχάρας - Τι αναφέρει η Αστυνομία

Ανακοίνωση εξέδωσε το απόγευμα της Κυριακής (27/09), η Αστυνομία, σχετικά με την κατάσταση στο οδικό δίκτυο, κοντά στον κυκλικό κόμβο της Ριζοελιάς.

Αναλυτικά:

Ενημερώνεται το κοινό ότι στον αυτοκινητόδρομο από κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού προς κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς, πριν από την αερογέφυρα της Ριζοελιάς, έχει αποκοπεί η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του δρόμου για απόσταση 100 περίπου μέτρων, λόγω καθίζησης μεταλλικής σχάρας του δρόμου. Η λωρίδα θα παραμείνει κλειστή μέχρι την επιδιόρθωση του προβλήματος.

Ως εκ τούτου, καλούνται οι οδηγοί που χρησιμοποιούν τον πιο πάνω δρόμο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να κινούνται με χαμηλή ταχύτητα.

Νεότερη ενημέρωση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο ενόψει προεδρικών εκλογών και οι πρώτες κινήσεις, έχουν ήδη αρχίσει. Πρόσωπα και κόμματα μετρούν δυνάμεις, αφήνουν ανοιχτά ενδεχόμενα, αναζητούν συμμάχους και προετοιμάζονται για μια αναμέτρηση που, όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι απλή υπόθεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE