ΟΔΗΓΟΙ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Κλειστή λωρίδα σε αυτοκινητόδρομο λόγω καθίζησης μεταλλικής σχάρας - Τι αναφέρει η Αστυνομία

ΟΔΗΓΟΙ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Κλειστή λωρίδα σε αυτοκινητόδρομο λόγω καθίζησης μεταλλικής σχάρας - Τι αναφέρει η Αστυνομία

Ανακοίνωση εξέδωσε το απόγευμα της Κυριακής (27/09), η Αστυνομία, σχετικά με την κατάσταση στο οδικό δίκτυο, κοντά στον κυκλικό κόμβο της Ριζοελιάς.

Αναλυτικά:

Ενημερώνεται το κοινό ότι στον αυτοκινητόδρομο από κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού προς κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς, πριν από την αερογέφυρα της Ριζοελιάς, έχει αποκοπεί η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του δρόμου για απόσταση 100 περίπου μέτρων, λόγω καθίζησης μεταλλικής σχάρας του δρόμου. Η λωρίδα θα παραμείνει κλειστή μέχρι την επιδιόρθωση του προβλήματος.

Ως εκ τούτου, καλούνται οι οδηγοί που χρησιμοποιούν τον πιο πάνω δρόμο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να κινούνται με χαμηλή ταχύτητα.

Νεότερη ενημέρωση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

Η αναβάθμιση των παραγόντων ισχύος εξυπηρετεί την υπ' αριθμόν ένα προτεραιότητά μας που δεν είναι άλλη από τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας μας τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δήλωση μετά τη στρατιωτική παρέλαση, στη Λευκωσία, για την επέτειο της κυπριακής ανεξαρτησίας. Τόνισε παράλληλα ότι είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας.

BEST OF TOTHEMAONLINE