ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Ανακοίνωσε διψήφιο αριθμό κρουσμάτων το Υπουργείο Υγείας για την Κυριακή (27/09)

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Ανακοίνωσε διψήφιο αριθμό κρουσμάτων το Υπουργείο Υγείας για την Κυριακή (27/09)

Τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Κύπρο ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας, την Κυριακή (27/09).

Αναλυτικά:

Το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει ότι, σύμφωνα με ενημέρωση που έλαβε σήμερα η Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης από συμβαλλόμενα εργαστήρια, από σύνολο 3,338 εργαστηριακών διαγνώσεων εντοπίστηκαν 12 νέα περιστατικά της νόσου COVID-19.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themaonline.

The post ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Ανακοίνωσε διψήφιο αριθμό κρουσμάτων το Υπουργείο Υγείας για την Κυριακή (27/09) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Λίγες ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Καρογιάν, εμφανίζεται αισιόδοξος και βέβαιος ότι το κόμμα του θα εξασφαλίσει παρουσία στη νέα Βουλή, παρά τα χαμηλά ποσοστά που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, που παραχώρησε στο Themaonline, ο κ. Καρογιάν, κάνει λόγο για «κρυφή ψήφο» της ΔΗΠΑ, αμφισβητεί την ικανότητα των δημοσκοπήσεων να αποτυπώσουν την πραγματική βούληση των πολιτών και υποστηρίζει ότι η παράταξή του, διαθέτει μια «ήρεμη σιωπηρή δύναμη» που θα εκφραστεί στην κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE