ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξεκινάνε οι ανακρίσεις για τις πολιτογραφήσεις - Παραδόθηκε η έκθεση της τριμελούς επιτροπής

Ξεκινάνε οι ανακρίσεις για τις πολιτογραφήσεις  - Παραδόθηκε η έκθεση της τριμελούς επιτροπής

Στην ανακριτική επιτροπή έχει οδηγηθεί η πολυσέλιδη έκθεση της ανεξάρτητης τριμελούς επιτροπής για το ζήτημα των πολιτογραφήσεων του Κυπριακού Επενδυτικού Προγράμματος.

Σύμφωνα με τον Χρίστο Ανδρέου, Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας ο οποίος μίλησε στην τηλεόραση του ALPHA, «η ανακριτική ομάδα η οποία έχει συσταθεί για την διερεύνηση της υπόθεσης αυτής θα ξεκινήσει την μελέτη της έκθεσης αυτής για να καθοριστούν οι κατευθυντήριες γραμμές της διερεύνησης».

Όπως σημείωσε, «έχει παραληφθεί από τη νομική αστυνομία την Παρασκευή (25/09) πολυσέλιδη έκθεση της τριμελούς επιτροπής και οι οδηγίες που υπάρχουν είναι να ξεκινήσει ανακριτικό έργο για να διαπιστωθεί τυχόν διάπραξη ποινικών αδικημάτων από οποιαδήποτε πρόσωπα τα οποία ενδεχομένως να εμπλέκονται»

Μάλιστα, στην συζήτηση που προέκυψε αναφέρθηκε ότι θα πάρει χρόνο η εν λόγω διαδικασία, αλλά η διαδικασία θα προχωρήσει με κάθε σοβαρότητα.

Σημειώνουμε εδώ πως η έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας έχει ήδη ολοκληρωθεί, με τον Γενικό Ελεγκτή να κάνει λόγο για αρκετά μεμπτά σημεία στην διαχείριση και έγκριση των αιτήσεων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top