ΛΑΡΝΑΚΑ: Νέο πάρκο, στην Οδό Στεφανίδη δημιούργησε ο Δήμος

ΛΑΡΝΑΚΑ: Νέο πάρκο, στην Οδό Στεφανίδη δημιούργησε ο Δήμος

Στη δημιουργία ενός νέου πάρκου στην οδό Στεφανίδη προχώρησε πρόσφατα ο Δήμος Λάρνακας.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «για τις ανάγκες του πάρκου, ο χώρος εξοπλίστηκε με ολοκαίνουργια παιγνίδια τα οποία ανταποκρίνονται πλήρως στις αναγκαίες προδιαγραφές για θέματα ασφάλειας συμφώνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα και τοποθετήθηκε δάπεδο ασφαλείας. Επίσης, τοποθετήθηκε αστικός εξοπλισμός όπως φωτισμός και παγκάκια, έγινε σχεδιασμός του χώρου και μονοπατιού και φυτεύτηκαν 98 δέντρα για τα οποία τοποθετήθηκε σύστημα ύδρευσης».

Ο Δήμος Λάρνακας «συνεχίζει την πολιτική του για δημιουργία πάρκων και νέων χώρων πρασίνου οι οποίοι έχουν ήδη εξευρεθεί στους οποίους θα γίνουν εργασίες στο προσεχές μέλλον. Η προσπάθεια αυτή αποσκοπεί στη βελτίωση βασικών οδικών αρτηριών και άλλων σημείων της πόλης, σε ευχάριστες διαδρομές αλλά και σε πνεύμονες πρασίνου», καταλήγει η ανακοίνωση.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE