ΚΥΠΡΟΣ: Εξακολουθεί να απουσιάζει 82χρονος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Εξακολουθεί να απουσιάζει 82χρονος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Εξακολουθεί να απουσιάζει από την οικία του, στην Λεμεσό, από τις  19/7/2020 ο Bruce Diggle, 82 ετών, Βρετανός υπήκοος.

Συγκεκριμένα, ο 82χρονος είχε μεταβεί με ομάδα ομοεθνών του σε αγροτική περιοχή του χωριού Σωτήρα στην επαρχία Λεμεσού για πεζοπορία. Σε κάποια στιγμή, ο 82χρονος σταμάτησε να ακολουθεί την ομάδα, με σκοπό να επιστρέψει στο σημείο όπου βρίσκονταν σταθμευμένα τα οχήματα τους, στον κύριο δρόμο μεταξύ των χωριών Καντού – Σωτήρας. Αφού διαπιστώθηκε ότι αυτός δεν είχε επιστρέψει στα οχήματα τους, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Ο Diggle περιγράφεται ως ύψους 1,70μ περίπου, με κοντά άσπρα μαλλιά, μέτριας σωματικής διάπλασης, φέρει γυαλιά μυωπίας ενώ κατά τον επίμαχο χρόνο φορούσε κοντό τζιν παντελόνι και κοντομάνικη μπλε φανέλα.

Η Αστυνομία παρακαλεί οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057, ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE