ΚΥΠΡΟΣ: Εξακολουθεί να απουσιάζει 82χρονος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Εξακολουθεί να απουσιάζει 82χρονος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Εξακολουθεί να απουσιάζει από την οικία του, στην Λεμεσό, από τις  19/7/2020 ο Bruce Diggle, 82 ετών, Βρετανός υπήκοος.

Συγκεκριμένα, ο 82χρονος είχε μεταβεί με ομάδα ομοεθνών του σε αγροτική περιοχή του χωριού Σωτήρα στην επαρχία Λεμεσού για πεζοπορία. Σε κάποια στιγμή, ο 82χρονος σταμάτησε να ακολουθεί την ομάδα, με σκοπό να επιστρέψει στο σημείο όπου βρίσκονταν σταθμευμένα τα οχήματα τους, στον κύριο δρόμο μεταξύ των χωριών Καντού – Σωτήρας. Αφού διαπιστώθηκε ότι αυτός δεν είχε επιστρέψει στα οχήματα τους, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Ο Diggle περιγράφεται ως ύψους 1,70μ περίπου, με κοντά άσπρα μαλλιά, μέτριας σωματικής διάπλασης, φέρει γυαλιά μυωπίας ενώ κατά τον επίμαχο χρόνο φορούσε κοντό τζιν παντελόνι και κοντομάνικη μπλε φανέλα.

Η Αστυνομία παρακαλεί οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057, ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE