Η Κύπρια πεθερά γίνεται σήριαλ – Ποιος ο ρόλος της Έλενας Γαλαταριώτη – VIDEO

Η Κύπρια πεθερά γίνεται σήριαλ – Ποιος ο ρόλος της Έλενας Γαλαταριώτη – VIDEO

Πρωταγωνίστρια σε κυπριακή σειρά θα δούμε την Έλενα Γαλαταριώτη  όπου θα ενσαρκώσει τον ρόλο της πεθεράς.

Όπως πληροφορούμαστε ο τηλεοπτικός σταθμός Sigma σε συνεργασία με την εταιρία παραγωγής Galinis Production ετοιμάζουν σε σήριαλ την ‘πεθερά’ που έγινε viral την περίοδο της καραντίνας με πρωταγωνίστρια την ίδια.

Η επιμέλεια της σειράς θα είναι του Δημήτρη Τοκαρή, ενώ τα σενάρια θα υπογράφει η Έλενα Γαλαταριώτη

Η πρεμιέρα προγραμματίζεται για την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Kωνσταντίνος Νεοφύτου 

Δείτε το teaser:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE