Τραγωδία στην Ελλάδα: Μητέρα βρήκε νεκρό στην κούνια το 17 ημερών βρέφος της

Τραγωδία στην Ελλάδα:  Μητέρα βρήκε νεκρό στην κούνια το 17 ημερών βρέφος της

Ένα τραγικό περιστατικό συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Αρτέμιδας, όπου μια νεαρή μητέρα θρηνεί την απώλεια του μόλις 17 ημερών βρέφους της.

Σύμφωνα με τη δημοσιεύματα στην Ελλάδα, η μητέρα θήλασε αργά  το βράδυ της Κυριακής 27/9 το παιδί και σήμερα Δευτέρα 28/9 που πήγε να το δει στην κούνια του το βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο, ωστόσο ήταν πολύ αργά. Το μικρό αγγελούδι είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας του αστυνομικού σταθμού Σπάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λιμάνι και μαρίνα Λάρνακας: Πολιτική ανεπάρκεια, δημοτική σιωπή και ένα έργο όμηρος συμφερόντων - Σήμερα μεγάλη διαμαρτυρία στην Πλατεία Ευρώπης

Λιμάνι και μαρίνα Λάρνακας: Πολιτική ανεπάρκεια, δημοτική σιωπή και ένα έργο όμηρος συμφερόντων - Σήμερα μεγάλη διαμαρτυρία στην Πλατεία Ευρώπης

Το ζήτημα του λιμανιού και της μαρίνας Λάρνακας δεν αποτελεί πλέον απλώς ένα ακόμη αναπτυξιακό έργο σε εκκρεμότητα. Έχει μετατραπεί σε σύμβολο πολιτικής ανεπάρκειας, θεσμικής αδράνειας και δημοτικής απουσίας, με το κόστος να το πληρώνει αποκλειστικά η πόλη και οι πολίτες της.

BEST OF TOTHEMAONLINE