Τραγωδία στην Ελλάδα: Μητέρα βρήκε νεκρό στην κούνια το 17 ημερών βρέφος της

Τραγωδία στην Ελλάδα:  Μητέρα βρήκε νεκρό στην κούνια το 17 ημερών βρέφος της

Ένα τραγικό περιστατικό συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Αρτέμιδας, όπου μια νεαρή μητέρα θρηνεί την απώλεια του μόλις 17 ημερών βρέφους της.

Σύμφωνα με τη δημοσιεύματα στην Ελλάδα, η μητέρα θήλασε αργά  το βράδυ της Κυριακής 27/9 το παιδί και σήμερα Δευτέρα 28/9 που πήγε να το δει στην κούνια του το βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο, ωστόσο ήταν πολύ αργά. Το μικρό αγγελούδι είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας του αστυνομικού σταθμού Σπάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE