Τραγωδία στην Ελλάδα: Μητέρα βρήκε νεκρό στην κούνια το 17 ημερών βρέφος της

Τραγωδία στην Ελλάδα:  Μητέρα βρήκε νεκρό στην κούνια το 17 ημερών βρέφος της

Ένα τραγικό περιστατικό συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Αρτέμιδας, όπου μια νεαρή μητέρα θρηνεί την απώλεια του μόλις 17 ημερών βρέφους της.

Σύμφωνα με τη δημοσιεύματα στην Ελλάδα, η μητέρα θήλασε αργά  το βράδυ της Κυριακής 27/9 το παιδί και σήμερα Δευτέρα 28/9 που πήγε να το δει στην κούνια του το βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο, ωστόσο ήταν πολύ αργά. Το μικρό αγγελούδι είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας του αστυνομικού σταθμού Σπάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Μια διαφορετική εικόνα από αυτή που δημιουργήθηκε γύρω από το ποσό των €595.000 για το νέο θωρακισμένο όχημα της Προεδρίας μεταφέρουν έγκυρες πηγές, οι οποίες ξεκαθαρίζουν ότι ούτε αγορά στη συγκεκριμένη τιμή έχει αποφασιστεί, ούτε πρόκειται να προστεθεί ακόμη μία λιμουζίνα στον υφιστάμενο στόλο.