ΠΑΡΑ-THEMA

Νέα ηχηρή αποχώρηση στο OMEGA- Φεύγει από το σταθμό μετά από 19 χρόνια- Τα μελλοντικά του σχέδια

Νέα ηχηρή αποχώρηση στο OMEGA- Φεύγει από το σταθμό μετά από 19 χρόνια- Τα μελλοντικά του σχέδια

Μετά από 19 χρόνια παρουσίας στον τομέα της ενημέρωσης ο εκλεκτός συνάδελφος αποφάσισε να κλείσει ένα μεγάλο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Του Στέλιου Στυλιανού

Ο λόγος για τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή του δελτίου ειδήσεων του Omega τα Σαββατοκύριακα Νίκο Συμεού ο οποίος αφήνει την  του τηλεοπτική στέγη (OMEGA) ανακοινώνοντας την αποχώρησή του μέσα από ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

O εκλεκτός συναδέλφος και  ένα από τα καλύτερα παιδιά στο χώρο, τόσο για το ήθος του όσο και για τις ικανότητές του, βρισκόταν 19 χρόνια στο σταθμό του Αρχαγγέλου μέσω ανάρτησής του θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους συναδέλφους, τις διευθύνσεις και τις διοικήσεις με τις οποίες συνεργάστηκε αρμονικά όλα αυτά τα χρόνια.

Όπως πληροφορούμαστε ο Νίκος Συμέου εντός των επόμενων ημερών, αναμένεται να δώσει την τελική του απάντηση στον ΔΗΣΥ αναφορικά με την κάθοδό του στις επικείμενες Βουλευτικές Εκλογές, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι θετική.

Σε επικοινωνία μας με τον ίδιο, μας ανέφερε ότι τους επόμενους μήνες θέλει να μιλήσει με όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, να ακούσει τα προβλήματά και τις σκέψεις τους, αφού θεωρεί πως εδώ και πολλά χρόνια αρκετά είναι τα πράγματα που δεν έχουν αλλάξει και θα ήθελε και ο ίδιος να συμβάλει ώστε να διορθωθούν τα κακώς κείμενα στο μέτρο του δυνατού.

Οι σχέσεις του με τον σταθμό ήταν και παραμένουν άψογες, φεύγει σαν φίλος, ωστόσο για την ώρα «κλείνει το διακόπτη της ενημέρωσης» ψάχνοντας για καινούργιες προκλήσεις στην επαγγελματική του πορεία.

Να σημειώσουμε πως μετά την αποχώρηση του Νίκου Συμεου -είναι η 5η μέσα σε λίγους μήνες στο κανάλι του Αρχαγγέλου- (Θανάσης Αθανασίου, Μάριος Δημητρίου, Γρηγόρης Γεωργίου, Mαρία Χαραλάμπους), παρελθόν από το OMEGA αποτελεί και η δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Χατζηανδρέα (Τμήμα Ειδήσεων).

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top