Θέματα αγνοουμένων συζήτησε με τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς ο Φωτίου

Θέματα αγνοουμένων συζήτησε με τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς ο Φωτίου

Θέματα αγνοουμένων και τελετών επαναπατρισμού οστών συζήτησε τη Δευτέρα 28/9 o Επίτροπος Προεδρίας Φώτης Φωτίου με τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγο Δημόκριτο Ζερβάκη.


Ανακοίνωση του ΓΕΕΦ αναφέρει ότι ο κ. Φωτίου, πραγματοποίησε σήμερα εθιμοτυπική επίσκεψη στο στρατηγείο του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς και συναντήθηκε με τον Αρχηγό της ΕΦ.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Γραφείου του Επιτρόπου και πιο συγκεκριμένα αυτά που σχετίζονται με την διακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων και των τελετών επαναπατρισμού οστών, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Εντοπίζονται ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα – Νίκος Αναστασιάδης και Ρίκκος Ερωτοκρίτου στα κατονομαζόμενα πρόσωπα - Πίνακας

«Κράτος Μαφία»: Εντοπίζονται ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα – Νίκος Αναστασιάδης και Ρίκκος Ερωτοκρίτου στα κατονομαζόμενα πρόσωπα - Πίνακας

Η Ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς περιορίστηκε σε πρόσωπα (φυσικά ή νομικά) στα οποία καταλογίζονται ενδεχόμενες πράξεις διαφθοράς, και πρόσωπα τα οποία ενδεχομένως να συνδέονται με άλλα αδικήματα που δεν συνδέονται με πράξεις διαφθοράς και δυνάμει του Άρθρου 9 (3), του Νόμου.

BEST OF TOTHEMAONLINE