Θέματα αγνοουμένων συζήτησε με τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς ο Φωτίου

Θέματα αγνοουμένων συζήτησε με τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς ο Φωτίου

Θέματα αγνοουμένων και τελετών επαναπατρισμού οστών συζήτησε τη Δευτέρα 28/9 o Επίτροπος Προεδρίας Φώτης Φωτίου με τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγο Δημόκριτο Ζερβάκη.


Ανακοίνωση του ΓΕΕΦ αναφέρει ότι ο κ. Φωτίου, πραγματοποίησε σήμερα εθιμοτυπική επίσκεψη στο στρατηγείο του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς και συναντήθηκε με τον Αρχηγό της ΕΦ.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Γραφείου του Επιτρόπου και πιο συγκεκριμένα αυτά που σχετίζονται με την διακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων και των τελετών επαναπατρισμού οστών, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Παρατείνεται μέχρι το τέλος του 2026 η θητεία του Υπαρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγου Νεόφυτου Παχουλίδη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποφασίζει παράλληλα τον διάδοχό του στη συγκεκριμένη θέση.

BEST OF TOTHEMAONLINE