ΛΕΜΕΣΟΣ - ΒΟΜΒΑ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ: Η δήλωση και η ιδιότητα του 33χρονου προκαλούν ερωτηματικά

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΒΟΜΒΑ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ: Η δήλωση και η ιδιότητα του 33χρονου προκαλούν ερωτηματικά

Έκπληξη προκαλούν οι μέχρι τώρα πληροφορίες για την έκρηξη που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρα (28/09) σε αυτοκίνητο στη Λεμεσό.

Ο 33χρονος είναι προπονητής αντισφαίρισης και με απλά λόγια, δεν φαίνεται πιθανό το ενδεχόμενο τα ελατήρια της εγκληματικής αυτής ενέργειας να έχουν να κάνουν με επαγγελματικές διαφορές.

Πέραν τούτου ο ίδιος δηλώνει ότι δεν είχε διαφορές με οποιοδήποτε πρόσωπο και κατ΄ επέκταση δεν υπάρχει κατεύθυνση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία και την ελευθερία κάθε γωνιάς της ευρωπαϊκής ηπείρου, εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που συντόνισε ο ίδιος, με τη συμμετοχή των ηγετών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (EPC) που πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν. Οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη για περισσότερη συνεργασία και συντονισμό για την αντιμετώπιση της υπερβολική εξάρτησης σε μια σειρά από τομείς, αλλά και άλλων προκλήσεων, ενώ τόνισαν την ανάγκη για μια πιο προνοητική Ευρώπη όσον αφορά την άμυνα και την ασφάλεια, την ενέργεια και το εμπόριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE