ΛΕΜΕΣΟΣ - ΒΟΜΒΑ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ: Η δήλωση και η ιδιότητα του 33χρονου προκαλούν ερωτηματικά

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΒΟΜΒΑ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ: Η δήλωση και η ιδιότητα του 33χρονου προκαλούν ερωτηματικά

Έκπληξη προκαλούν οι μέχρι τώρα πληροφορίες για την έκρηξη που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρα (28/09) σε αυτοκίνητο στη Λεμεσό.

Ο 33χρονος είναι προπονητής αντισφαίρισης και με απλά λόγια, δεν φαίνεται πιθανό το ενδεχόμενο τα ελατήρια της εγκληματικής αυτής ενέργειας να έχουν να κάνουν με επαγγελματικές διαφορές.

Πέραν τούτου ο ίδιος δηλώνει ότι δεν είχε διαφορές με οποιοδήποτε πρόσωπο και κατ΄ επέκταση δεν υπάρχει κατεύθυνση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE