ΛΕΜΕΣΟΣ - ΒΟΜΒΑ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ: Η δήλωση και η ιδιότητα του 33χρονου προκαλούν ερωτηματικά

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΒΟΜΒΑ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ: Η δήλωση και η ιδιότητα του 33χρονου προκαλούν ερωτηματικά

Έκπληξη προκαλούν οι μέχρι τώρα πληροφορίες για την έκρηξη που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρα (28/09) σε αυτοκίνητο στη Λεμεσό.

Ο 33χρονος είναι προπονητής αντισφαίρισης και με απλά λόγια, δεν φαίνεται πιθανό το ενδεχόμενο τα ελατήρια της εγκληματικής αυτής ενέργειας να έχουν να κάνουν με επαγγελματικές διαφορές.

Πέραν τούτου ο ίδιος δηλώνει ότι δεν είχε διαφορές με οποιοδήποτε πρόσωπο και κατ΄ επέκταση δεν υπάρχει κατεύθυνση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE