ΚΥΠΡΟΣ: Δεύτερη συνεχόμενη μέρα με πνιγμό – Άλλος ένας συνάνθρωπος μας έχασε την ζωή του

ΚΥΠΡΟΣ: Δεύτερη συνεχόμενη μέρα με πνιγμό – Άλλος ένας συνάνθρωπος μας έχασε την ζωή του

Άνδρας ηλικίας 76 ετών έχασε τη ζωή του ενώ βρισκόταν για κολύμπι στην παραλία Μακένζη στη Λάρνακα,  με την Αστυνομία να εξετάζει υπόθεση αιφνίδιου ή αφύσικου θανάτου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 09.10 το πρωί της Τρίτης 29/09, ο 76χρονος εντοπίστηκε να επιπλέει αναίσθητος στη θαλάσσια περιοχή Μακένζη.

Λουόμενοι που βρίσκονταν στην περιοχή ανέσυραν τον άνδρα από τη θάλασσα και του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι την άφιξη του ασθενοφόρου το οποίο τον μετέφερε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE