ΚΥΠΡΟΣ: Καταζητούμενοι για εμπόρειο ουσιών διέφυγαν στις ελεύθερες περιοχές- Πρόκειται για τους εγκεφάλους κυκλώματος σύμφωνα με δημοσιεύματα

ΚΥΠΡΟΣ: Καταζητούμενοι για εμπόρειο ουσιών διέφυγαν στις ελεύθερες περιοχές- Πρόκειται για τους εγκεφάλους κυκλώματος σύμφωνα με δημοσιεύματα

Στη σύλληψη πέντε προσώπων οι οποίοι σχετίζονται με υποθέσεις κατοχής και εμπορίας ναρκωτικών συνέλαβαν τις προηγούμενες μέρες οι αρχές του ψευδοκράτους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο υπήρχε πληροφορία στην  ψευδοαστυνομία ότι οι εμπλεκόμενοι έκρυβαν μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών κάτω από δέντρο σε περιοχή της κατεχόμενης Λευκωσίας και μετά συντονισμένη επιχείρηση συνέλαβαν πέντε άντρες που σχετίζονται με την υπόθεση.

Επίσης αναφέρεται στα δημοσιεύματα οι κατοχικές Αρχές θεωρούν ότι οι συλληφθέντες προηγουμένως είχαν βοηθήσει τους δύο «εγκέφαλους» του κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών να διαφύγουν στις ελεύθερες περιοχές.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με αρμόδια πηγή, όπου μας αναφέρθηκε ότι δεν έχει γίνει σχετική ενημέρωση προς τη δικοινοτική επιτροπή αρμόδια για τέτοια θέματα.

Το σχετικό δημοσιεύμα της Kibris

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι έγινε ουσιαστική συζήτηση κατά τη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, στην παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αλλά και για τη συμπερίληψη ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για το Κυπριακό στο κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη μετά τη συνάντηση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE