ΚΥΠΡΟΣ: «Αυτό γίνεται συνέχεια με τη νυν κυβέρνηση» -Γιατί ο Γενικός Ελεγκτής τηρεί χαμηλούς τόνους -VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ: «Αυτό γίνεται συνέχεια με τη νυν κυβέρνηση» -Γιατί ο Γενικός Ελεγκτής τηρεί χαμηλούς τόνους -VIDEO

Τα παράδοξα φαινόμενα με τη νυν κυβέρνηση αναλύθηκαν εις βάθος στην εκπομπή Εξ Αφορμής που μεταδίδεται καθημερινά χάρη στη συνεργασία του ThemaOnline και του Vouli.TV.

Οι Χάρης Θεραπής και Φάνης Μακρίδης ερμήνευσαν τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του Γενικού Ελεγκτή, Οδυσσέα Μιχαηλίδη και όχι μόνο.

Εστίασαν σε ένα φαινόμενο με τη νυν κυβέρνηση, η οποία όποτε διορίζει μια επιτροπή για να διερευνήσει ένα σκάνδαλο, η έρευνα τελικά εστιάζει στο πως οι δημοσιογράφοι έμαθαν τις κυβερνητικές γκάφες.

Όλα όσα έγιναν σε σχέση με τις πολιτογραφήσεις, αλλά και οι προβληματισμοί μας για την Επιτροπή Αθλητικής Δεοντολογίας, παρουσιάστηκαν μέσω VIDEO αλλά και καυστικού σχολιασμού.

Δείτε την εκπομπή:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE