ΚΥΠΡΟΣ: «Αυτό γίνεται συνέχεια με τη νυν κυβέρνηση» -Γιατί ο Γενικός Ελεγκτής τηρεί χαμηλούς τόνους -VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ: «Αυτό γίνεται συνέχεια με τη νυν κυβέρνηση» -Γιατί ο Γενικός Ελεγκτής τηρεί χαμηλούς τόνους -VIDEO

Τα παράδοξα φαινόμενα με τη νυν κυβέρνηση αναλύθηκαν εις βάθος στην εκπομπή Εξ Αφορμής που μεταδίδεται καθημερινά χάρη στη συνεργασία του ThemaOnline και του Vouli.TV.

Οι Χάρης Θεραπής και Φάνης Μακρίδης ερμήνευσαν τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του Γενικού Ελεγκτή, Οδυσσέα Μιχαηλίδη και όχι μόνο.

Εστίασαν σε ένα φαινόμενο με τη νυν κυβέρνηση, η οποία όποτε διορίζει μια επιτροπή για να διερευνήσει ένα σκάνδαλο, η έρευνα τελικά εστιάζει στο πως οι δημοσιογράφοι έμαθαν τις κυβερνητικές γκάφες.

Όλα όσα έγιναν σε σχέση με τις πολιτογραφήσεις, αλλά και οι προβληματισμοί μας για την Επιτροπή Αθλητικής Δεοντολογίας, παρουσιάστηκαν μέσω VIDEO αλλά και καυστικού σχολιασμού.

Δείτε την εκπομπή:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, αυξημένης κοινωνικής δυσπιστίας αλλά και διαρκών ανακατατάξεων στο κομματικό σκηνικό, το ThemaOnline παρουσιάζει το ThemaPoll, καταγράφοντας τάσεις, πολιτικές ισορροπίες και τη δυναμική που διαμορφώνεται ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE