Τμ. Μετεωρολογίας: Πέφτει σταδιακά η θερμοκρασία - Προσοχή στις θάλασσες

Τμ. Μετεωρολογίας: Πέφτει σταδιακά η θερμοκρασία - Προσοχή στις θάλασσες

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα Τετάρτη (30/09) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα δυτικά και στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι νοτιοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά γενικά μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Το απόγευμα θα πνέουν τοπικά μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί λίγο ταραγμένη, ενώ στα δυτικά και βόρεια μέχρι ταραγμένη, αλλά το απόγευμα στα προσήνεμα ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε Τετάρτη (30/09) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ στα δυτικά και στα βόρεια θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά αρχικά, στα προσήνεμα παράλια, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα ανατολικά, μέχρι ταραγμένη στα νότια, αλλά στα δυτικά και στα βόρεια ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη (01/10), ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση. Στα δυτικά και στα βόρεια παράλια δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή, για να κυμαίνεται γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές. Στα ανατολικά και στα νότια παράλια αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ στη συνέχεια δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή.

Την Παρασκευή (02/10), ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα. . Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση, στο εσωτερικό και στα ορεινά, για να ανέλθει γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές. Στα δυτικά και στα βόρεια παράλια δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή, για να κυμαίνεται γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το Σάββατο (03/10), ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα. Στα δυτικά και στα βόρεια παράλια δεν αναμένεται αξιόλογη, για να κυμαίνεται γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE