ΠΑΦΟΣ: Σαφάρι αστυνομικών ελέγχων στους δρόμους - Εντοπίστηκαν 15 απείθαρχοι

ΠΑΦΟΣ: Σαφάρι αστυνομικών ελέγχων στους δρόμους - Εντοπίστηκαν 15 απείθαρχοι

Σε επιχείρηση της Αστυνομίας στο δευτερεύων οδικό δίκτυο της Επαρχίας Πάφου  στα πλαίσια αστυνόμευσης και πρόληψης τροχαίων οδικών δυστυχημάτων και άλλων εγκληματικών ενεργειών, έγιναν 15 καταγγελίες. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία  χτες μεταξύ των ωρών 16:24 μέχρι τα μεσάνυχτα, μέλη της Τροχαίας Πάφου διενήργησαν εκστρατεία για ελέγχους στο δευτερεύων οδικό δίκτυο στις περιοχές Πόλης Χρυσοχούς , Θελέτρας, Προδρομίου, Τσάδας, Στρουμπιού, Κάθηκα και Δρούσειας.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης ελέγχθηκαν 75 οχήματα και έγιναν 15 τροχαίες καταγγελίες, μεταξύ αυτών μία για χρήση κινητού τηλεφώνου, τρεις για κυκλοφορία χωρίς MOT, μία για οδήγηση χωρίς άδεια κυκλοφορίας, μία για τοποθέτηση στο όχημα παραθύρων φιμέ περιορισμένης ορατότητας και μία για τις πινακίδες εγγραφής.

Οι εκστρατείες θα συνεχιστούν και σε μεταγενέστερο στάδιο.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Η νέα κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό δημιουργεί ένα παράθυρο για επανεξέταση των δυνατοτήτων συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς όμως να έχουν μέχρι στιγμής διαμορφωθεί οι προϋποθέσεις, για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων. Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, στις 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, αλλά ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν και χωρίς δημοσιοποίηση συγκεκριμένων αποτελεσμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE