ΠΑΦΟΣ: Σαφάρι αστυνομικών ελέγχων στους δρόμους - Εντοπίστηκαν 15 απείθαρχοι

ΠΑΦΟΣ: Σαφάρι αστυνομικών ελέγχων στους δρόμους - Εντοπίστηκαν 15 απείθαρχοι

Σε επιχείρηση της Αστυνομίας στο δευτερεύων οδικό δίκτυο της Επαρχίας Πάφου  στα πλαίσια αστυνόμευσης και πρόληψης τροχαίων οδικών δυστυχημάτων και άλλων εγκληματικών ενεργειών, έγιναν 15 καταγγελίες. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία  χτες μεταξύ των ωρών 16:24 μέχρι τα μεσάνυχτα, μέλη της Τροχαίας Πάφου διενήργησαν εκστρατεία για ελέγχους στο δευτερεύων οδικό δίκτυο στις περιοχές Πόλης Χρυσοχούς , Θελέτρας, Προδρομίου, Τσάδας, Στρουμπιού, Κάθηκα και Δρούσειας.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης ελέγχθηκαν 75 οχήματα και έγιναν 15 τροχαίες καταγγελίες, μεταξύ αυτών μία για χρήση κινητού τηλεφώνου, τρεις για κυκλοφορία χωρίς MOT, μία για οδήγηση χωρίς άδεια κυκλοφορίας, μία για τοποθέτηση στο όχημα παραθύρων φιμέ περιορισμένης ορατότητας και μία για τις πινακίδες εγγραφής.

Οι εκστρατείες θα συνεχιστούν και σε μεταγενέστερο στάδιο.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Στόχος της παραγωγής και δημιουργίας του βίντεο φαίνεται να είναι να πληγεί η Κυπριακή Δημοκρατία, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ποινικός Ανακριτής Ανδρέας Πασχαλίδης, ο οποίος παρέδωσε στον Γενικό Εισαγγελέα το πόρισμά του για τη γνωστή υπόθεση «videogate», τονίζοντας ότι από τη μέχρι σήμερα εξασφαλισθείσα μαρτυρία δεν προκύπτει παραβίαση του Ποινικού Κώδικα από τους εμπλεκόμενους Κύπριους «πρωταγωνιστές» του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE