ΚΥΠΡΟΣ: Παρολίγον τραγωδία για ηλικιωμένο - Ξέχασε να ανεβάσει χειρόφρενο και τον πάτησε το ίδιο του το αυτοκίνητο

ΚΥΠΡΟΣ: Παρολίγον τραγωδία για ηλικιωμένο - Ξέχασε να ανεβάσει χειρόφρενο και τον πάτησε το ίδιο του το αυτοκίνητο

Η παράλειψη οδηγού να μην ανεβάσει χειρόφρενο στην κοινότητα Στατός- Άγιος Φώτιος παρολίγον να οδηγήσει σε τραγωδία. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χτες Ελληνοκύπριος μετέβη στον αστυνομικό σταθμό Παναγιάς όπου ανέφερε ότι ενώ ο πατέρας του, ηλικίας 80 ετών, βρισκόταν σε χωματόδρομο πλησίον του χωραφιού τους στην τοποθεσία “Άκρες”του χωριού Στατός – Άγιος Φώτιος και είχε σταθμευμένο το διπλοκάμπινο όχημα του, φέρεται, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται λόγω του κατηφορικού δρόμου το όχημα να κινήθηκε μπροστά, με αποτέλεσμα να τον κτυπήσει στο αριστερό του πόδι και να τον τραυματίσει.

Ο 80χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου, σύμφωνα με τον θεράποντα ιατρό, διαγνώστηκε με κάταγμα στο αριστερό πόδι και παραμένει στο Νοσοκομείο Πάφου για περαιτέρω περίθαλψη.

Η κατάσταση της υγείας του εξελίσσεται ικανοποιητικά. 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE