O Πρόεδρος δέκτηκε στο Προεδρικό την Υπουργό Εξωτερικών της Ισπανίας

O Πρόεδρος δέκτηκε στο Προεδρικό την Υπουργό Εξωτερικών της Ισπανίας

Συνάντηση με την Υπουργό Εξωτερικών Υποθέσεων, Ευρωπαϊκής Ένωσης και Συνεργασίας της Ισπανίας Αράντσια Γκονζάλες Λάγια είχε το πρωί ο Πρόεδρος Αναστασιάδης. 

Η Υπουργός αναχώρησε χωρίς δηλώσεις για το Υπουργείο Εξωτερικών, όπου συναντάται με τον ΥΠΕΞ Νίκο Χριστοδουλίδη.

Μετά την κατ` ιδίαν συνάντηση είναι προγραμματισμένες διευρυμένες διαβουλεύσεις με τη συμμετοχή υπηρεσιακών αντιπροσωπειών των Υπουργείων Εξωτερικών των δύο χωρών. Στις 1215 θα γίνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE