O Πρόεδρος δέκτηκε στο Προεδρικό την Υπουργό Εξωτερικών της Ισπανίας

O Πρόεδρος δέκτηκε στο Προεδρικό την Υπουργό Εξωτερικών της Ισπανίας

Συνάντηση με την Υπουργό Εξωτερικών Υποθέσεων, Ευρωπαϊκής Ένωσης και Συνεργασίας της Ισπανίας Αράντσια Γκονζάλες Λάγια είχε το πρωί ο Πρόεδρος Αναστασιάδης. 

Η Υπουργός αναχώρησε χωρίς δηλώσεις για το Υπουργείο Εξωτερικών, όπου συναντάται με τον ΥΠΕΞ Νίκο Χριστοδουλίδη.

Μετά την κατ` ιδίαν συνάντηση είναι προγραμματισμένες διευρυμένες διαβουλεύσεις με τη συμμετοχή υπηρεσιακών αντιπροσωπειών των Υπουργείων Εξωτερικών των δύο χωρών. Στις 1215 θα γίνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν για να υπάρξει παράθυρο ευκαιρίας στο Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι ο ίδιος θα συνεχίσει να προτάσσει νέες ιδέες και νέες προσεγγίσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE