O Πρόεδρος δέκτηκε στο Προεδρικό την Υπουργό Εξωτερικών της Ισπανίας

O Πρόεδρος δέκτηκε στο Προεδρικό την Υπουργό Εξωτερικών της Ισπανίας

Συνάντηση με την Υπουργό Εξωτερικών Υποθέσεων, Ευρωπαϊκής Ένωσης και Συνεργασίας της Ισπανίας Αράντσια Γκονζάλες Λάγια είχε το πρωί ο Πρόεδρος Αναστασιάδης. 

Η Υπουργός αναχώρησε χωρίς δηλώσεις για το Υπουργείο Εξωτερικών, όπου συναντάται με τον ΥΠΕΞ Νίκο Χριστοδουλίδη.

Μετά την κατ` ιδίαν συνάντηση είναι προγραμματισμένες διευρυμένες διαβουλεύσεις με τη συμμετοχή υπηρεσιακών αντιπροσωπειών των Υπουργείων Εξωτερικών των δύο χωρών. Στις 1215 θα γίνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE