ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητούνται για υπόθεση κλοπής – Βοηθήστε να εντοπιστούν – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητούνται για υπόθεση κλοπής – Βοηθήστε να εντοπιστούν – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Tον Μιχάλη Ανδρέου και τον Πέτρο Χήρα καταζητεί η Αστυνομία.  

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του ΜΙΧΑΛΗ ΑΝΔΡΕΟΥ 41 ετών, φωτογραφία 1 και του ΠΕΤΡΟΥ ΧΗΡΑ,  51 ετών, φωτογραφία 2, εναντίον των οποίων εκκρεμεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις που αφορούν τα αδικήματα κλοπής από κερματοδέκτες νερού και κακόβουλης ζημιάς που διαπράχθηκαν κατά το μήνα Σεπτέμβριο του 2020 στο Ξυλοφάγου.

Σε ανακοίνωση της η Αστυνομία παρακαλεί οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου, στο τηλέφωνο 24-804549 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE