ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητούνται για υπόθεση κλοπής – Βοηθήστε να εντοπιστούν – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητούνται για υπόθεση κλοπής – Βοηθήστε να εντοπιστούν – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Tον Μιχάλη Ανδρέου και τον Πέτρο Χήρα καταζητεί η Αστυνομία.  

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του ΜΙΧΑΛΗ ΑΝΔΡΕΟΥ 41 ετών, φωτογραφία 1 και του ΠΕΤΡΟΥ ΧΗΡΑ,  51 ετών, φωτογραφία 2, εναντίον των οποίων εκκρεμεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις που αφορούν τα αδικήματα κλοπής από κερματοδέκτες νερού και κακόβουλης ζημιάς που διαπράχθηκαν κατά το μήνα Σεπτέμβριο του 2020 στο Ξυλοφάγου.

Σε ανακοίνωση της η Αστυνομία παρακαλεί οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου, στο τηλέφωνο 24-804549 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE