Στην Αθήνα η Πρώτη Κυρία για τις επετειακές εκδηλώσεις «Θερμοπύλες – Σαλαμίνα 2020»

Στην Αθήνα η Πρώτη Κυρία για τις επετειακές εκδηλώσεις «Θερμοπύλες – Σαλαμίνα 2020»

Στις επετειακές εκδηλώσεις «Θερμοπύλες – Σαλαμίνα 2020», που θα πραγματοποιηθούν στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, στην Αθήνα, θα παραστεί απόψε η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας Άντρη Αναστασιάδη.

Σύμφωνα με την Προεδρία της Δημοκρατίας, η κ. Αναστασιάδη, η οποία είναι μέλος της Τιμητικής Κοσμητείας του επετειακού έτους «Θερμοπύλες- Σαλαμίνα 2020», θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση, στην οποία θα παραστούν, επίσης, η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Το κράτος είναι οι πολίτες του - Είναι το κίνητρο και το κριτήριο κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος»

ΠτΔ: «Το κράτος είναι οι πολίτες του - Είναι το κίνητρο και το κριτήριο κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος»

Η Πολιτεία έχει χρέος και ελάχιστη υποχρέωση να στηρίζει τους εθελοντές και να αναδεικνύει την αξία του εθελοντισμού, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας σε εκδήλωση για τη Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE