Στην Αθήνα η Πρώτη Κυρία για τις επετειακές εκδηλώσεις «Θερμοπύλες – Σαλαμίνα 2020»

Στην Αθήνα η Πρώτη Κυρία για τις επετειακές εκδηλώσεις «Θερμοπύλες – Σαλαμίνα 2020»

Στις επετειακές εκδηλώσεις «Θερμοπύλες – Σαλαμίνα 2020», που θα πραγματοποιηθούν στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, στην Αθήνα, θα παραστεί απόψε η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας Άντρη Αναστασιάδη.

Σύμφωνα με την Προεδρία της Δημοκρατίας, η κ. Αναστασιάδη, η οποία είναι μέλος της Τιμητικής Κοσμητείας του επετειακού έτους «Θερμοπύλες- Σαλαμίνα 2020», θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση, στην οποία θα παραστούν, επίσης, η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE