Στην Αθήνα η Πρώτη Κυρία για τις επετειακές εκδηλώσεις «Θερμοπύλες – Σαλαμίνα 2020»

Στην Αθήνα η Πρώτη Κυρία για τις επετειακές εκδηλώσεις «Θερμοπύλες – Σαλαμίνα 2020»

Στις επετειακές εκδηλώσεις «Θερμοπύλες – Σαλαμίνα 2020», που θα πραγματοποιηθούν στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, στην Αθήνα, θα παραστεί απόψε η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας Άντρη Αναστασιάδη.

Σύμφωνα με την Προεδρία της Δημοκρατίας, η κ. Αναστασιάδη, η οποία είναι μέλος της Τιμητικής Κοσμητείας του επετειακού έτους «Θερμοπύλες- Σαλαμίνα 2020», θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση, στην οποία θα παραστούν, επίσης, η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή τη βδομάδα η Προσωπική του Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν και αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρες, είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ.