Στην Αθήνα η Πρώτη Κυρία για τις επετειακές εκδηλώσεις «Θερμοπύλες – Σαλαμίνα 2020»

Στην Αθήνα η Πρώτη Κυρία για τις επετειακές εκδηλώσεις «Θερμοπύλες – Σαλαμίνα 2020»

Στις επετειακές εκδηλώσεις «Θερμοπύλες – Σαλαμίνα 2020», που θα πραγματοποιηθούν στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, στην Αθήνα, θα παραστεί απόψε η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας Άντρη Αναστασιάδη.

Σύμφωνα με την Προεδρία της Δημοκρατίας, η κ. Αναστασιάδη, η οποία είναι μέλος της Τιμητικής Κοσμητείας του επετειακού έτους «Θερμοπύλες- Σαλαμίνα 2020», θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση, στην οποία θα παραστούν, επίσης, η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.