Στην Αθήνα η Πρώτη Κυρία για τις επετειακές εκδηλώσεις «Θερμοπύλες – Σαλαμίνα 2020»

Στην Αθήνα η Πρώτη Κυρία για τις επετειακές εκδηλώσεις «Θερμοπύλες – Σαλαμίνα 2020»

Στις επετειακές εκδηλώσεις «Θερμοπύλες – Σαλαμίνα 2020», που θα πραγματοποιηθούν στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, στην Αθήνα, θα παραστεί απόψε η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας Άντρη Αναστασιάδη.

Σύμφωνα με την Προεδρία της Δημοκρατίας, η κ. Αναστασιάδη, η οποία είναι μέλος της Τιμητικής Κοσμητείας του επετειακού έτους «Θερμοπύλες- Σαλαμίνα 2020», θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση, στην οποία θα παραστούν, επίσης, η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE