ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Εξέλιξη με τον καταζητούμενο «Σήφη» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Εξέλιξη με τον καταζητούμενο «Σήφη» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Χειροπέδες πέρασαν στις 9 Ιανουαρίου 2019 οι κατοχικές αρχές στον Ιωσήφ Ιωσήφ γνωστό ως «Σήφη» τον οποίο και καταζητούσε η Αστυνομία Κύπρου σχετικά με την απόπειρα δολοφονίας του επιχειρηματία Νίκου Ροδοθέου.

Του Στέλιου Στυλιανού

Όπως αναφέραμε σε παλαιότερο δημοσίευμα μας ο 41χρονος σήμερα «Σήφης» συνελήφθη το απόγευμα της 9ης Ιανουαρίου 2019 στην κατεχόμενη Αμμόχωστο από την ψευδοαστυνομία (σε σπίτι το οποίο φέρεται είχε ενοικιάσει) αφού σύμφωνα με τις κατοχικές αρχές είχε καταφέρει να περάσει στα κατεχόμενα με πλαστή ταυτότητα ως Νίκος Νικολάου.

Την ώρα της σύλληψής είχε στην κατοχή του δυο πιστόλια 9 χιλιοστών καθώς και 100 σφαίρες σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο.

Οδηγήθηκε ενώπιον ψευδοδικαστηρίου το οποίο διέταξε τη φυλάκισή του για περίοδο πέντε ετών, ενώ η εξέλιξη που προκύπτει είναι πως την Τρίτη 29/9 ο Ιωσηφ Ιωσήφ παρουσιάστηκε εκ νέου σε λεγόμενο Δικαστήριο αφού  είχε καταθέσει έφεση για μείωση της ποινής του.

Η απόφαση της «έδρας» ήταν αρνητική ως εκ τούτου ο Σήφης θα εκτίσει κανονικά την ποινή του ενώ όπως πληροφορούμαστε δεν υπάρχει τη δεδομένη στιγμή αίτημα ώστε να μεταφερθεί στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE:  Οι επιχειρήσεις από IDF θα συνεχιστούν για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες - Ανοιχτά τα Στενά Ορμούζ εκτός για ΗΠΑ και συμμάχων

LIVE: Οι επιχειρήσεις από IDF θα συνεχιστούν για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες - Ανοιχτά τα Στενά Ορμούζ εκτός για ΗΠΑ και συμμάχων

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE