Ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ στη Νίσυρο

Ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ στη Νίσυρο

Ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης κοντά στη Νίσυρο, σύμφωνα με την μέτρηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου. 

Η ισχυρή σεισμική δόνηση των 5,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που ταρακούνησε την Νίσυρο σημειώθηκε 32 χιλιόμετρα δυτικά βορειοδυτικά του νησιού. Το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 150,7 χιλιόμετρα.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ζημιές.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE