Κόντεψε να πνιγεί λουόμενος στο Μακένζι - Έγκαιρη επέμβαση ναυαγοσωστών του έσωσε τη ζωή

Κόντεψε να πνιγεί λουόμενος στο Μακένζι - Έγκαιρη επέμβαση ναυαγοσωστών του έσωσε τη ζωή

Συγκεκριμένα στις 01/10/2020 και ώρα 13.35 οι ναυαγοσώστες στο σημείο ΛΑΡ8Β εντόπισαν νεαρό άνδρα λόγω έντονης εξάντλησης να καλεί για βοήθεια δίπλα από τις σημαδούρες.

Ακολούθησε ανέλκυση του από το νερό με την βοήθεια και των ναυαγοσωστών του αεροδρομίου που διαθέτουν μηχανοκίνητο μέσο διάσωσης.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην περιοχή επικρατεί θαλασσοταραχή λόγω και του δυνατού άνεμου που πνέει σήμερα.
 
Η έγκαιρη επέμβαση των ναυαγοσωστών απέτρεψε το περιστατικό να λάβει άσχημη εξέλιξη ενώ στο νεαρό έγινε σύσταση να επισκεφθεί προληπτικά τον προσωπικό του ιατρό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.

BEST OF TOTHEMAONLINE