Μέσω τουίτερ ανακοίνωσε ο Τσαβούσογλου την πρωτοκόλληση του τουρκολιβυκού μνημονίου

Μέσω τουίτερ ανακοίνωσε ο Τσαβούσογλου την πρωτοκόλληση του τουρκολιβυκού μνημονίου

Την πρωτοκόλληση της "συμφωνίας" της Τουρκίας με τη Λιβύη από τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσε μέσω τουίτερ ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, αναφέροντας ότι θα συνεχίσουν να προστατεύουν τα δικαιώματά τους στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου.


“Η συμφωνία που υπογράψαμε με την Λιβύη για τη θαλάσσια δικαιοδοσία πρωτοκολλήθηκε από τα Ηνωμένα Έθνη. Στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου θα συνεχίσουμε με αποφασιστικότητα να προστατεύουμε τα δικαιώματά του έθνους μας. Δυνατή Τουρκία στο πεδίο της δράσης και στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων”, αναφέρει συγκεκριμένα ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE