Αυτό ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΙΑΖΕΙ παραπάνω τον Πρόδρομο…

Αυτό ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΙΑΖΕΙ παραπάνω τον Πρόδρομο…

Το “κρύο ντους” που επεφύλαξε το φινάλε του ΑΠΟΕΛ στη διοργάνωση του Γιουρόπα Ληγκ, θα χρειαστούν μερικές μέρες να το ξεπεράσουν στις τάξεις της ομάδας. 

Είτε έτσι, είτε αλλιώς, η ουσία είναι ότι δεν πάει ομίλους η ομάδα της Λευκωσίας.

Εκείνο που πληγώνει και προκαλεί “πονοκέφαλους” στον πρόεδρο Πετρίδη και τους συνεργάτες του, είναι το οικονομικό κόστος του αποκλεισμού.

Θα εισέπρατταν τουλάχιστον πέντε εκατομμύρια ευρώ, αν περνούσαν το εμπόδιο των Τσέχων, συν άλλα που θα ερχόντουσαν από βαθμούς που θα έπαιρνε η ομάδα στη φάση των ομίλων.

Τώρα περιορίζονται στο 1 εκατομμύρια και κάτι ψιλά.

Οι διοικούντες την ομάδα, καλούνται να βρουν λύσεις (νέες πηγές εσόδων πιο σωστά), για να μην υπάρξει μεγάλη οικονομική “τρύπα” με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου.

Π.Χ.  

The post Αυτό ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΙΑΖΕΙ παραπάνω τον Πρόδρομο… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE