Αυτό ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΙΑΖΕΙ παραπάνω τον Πρόδρομο…

Αυτό ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΙΑΖΕΙ παραπάνω τον Πρόδρομο…

Το “κρύο ντους” που επεφύλαξε το φινάλε του ΑΠΟΕΛ στη διοργάνωση του Γιουρόπα Ληγκ, θα χρειαστούν μερικές μέρες να το ξεπεράσουν στις τάξεις της ομάδας. 

Είτε έτσι, είτε αλλιώς, η ουσία είναι ότι δεν πάει ομίλους η ομάδα της Λευκωσίας.

Εκείνο που πληγώνει και προκαλεί “πονοκέφαλους” στον πρόεδρο Πετρίδη και τους συνεργάτες του, είναι το οικονομικό κόστος του αποκλεισμού.

Θα εισέπρατταν τουλάχιστον πέντε εκατομμύρια ευρώ, αν περνούσαν το εμπόδιο των Τσέχων, συν άλλα που θα ερχόντουσαν από βαθμούς που θα έπαιρνε η ομάδα στη φάση των ομίλων.

Τώρα περιορίζονται στο 1 εκατομμύρια και κάτι ψιλά.

Οι διοικούντες την ομάδα, καλούνται να βρουν λύσεις (νέες πηγές εσόδων πιο σωστά), για να μην υπάρξει μεγάλη οικονομική “τρύπα” με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου.

Π.Χ.  

The post Αυτό ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΙΑΖΕΙ παραπάνω τον Πρόδρομο… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο ενόψει προεδρικών εκλογών και οι πρώτες κινήσεις, έχουν ήδη αρχίσει. Πρόσωπα και κόμματα μετρούν δυνάμεις, αφήνουν ανοιχτά ενδεχόμενα, αναζητούν συμμάχους και προετοιμάζονται για μια αναμέτρηση που, όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι απλή υπόθεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE