Αυτό ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΙΑΖΕΙ παραπάνω τον Πρόδρομο…

Αυτό ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΙΑΖΕΙ παραπάνω τον Πρόδρομο…

Το “κρύο ντους” που επεφύλαξε το φινάλε του ΑΠΟΕΛ στη διοργάνωση του Γιουρόπα Ληγκ, θα χρειαστούν μερικές μέρες να το ξεπεράσουν στις τάξεις της ομάδας. 

Είτε έτσι, είτε αλλιώς, η ουσία είναι ότι δεν πάει ομίλους η ομάδα της Λευκωσίας.

Εκείνο που πληγώνει και προκαλεί “πονοκέφαλους” στον πρόεδρο Πετρίδη και τους συνεργάτες του, είναι το οικονομικό κόστος του αποκλεισμού.

Θα εισέπρατταν τουλάχιστον πέντε εκατομμύρια ευρώ, αν περνούσαν το εμπόδιο των Τσέχων, συν άλλα που θα ερχόντουσαν από βαθμούς που θα έπαιρνε η ομάδα στη φάση των ομίλων.

Τώρα περιορίζονται στο 1 εκατομμύρια και κάτι ψιλά.

Οι διοικούντες την ομάδα, καλούνται να βρουν λύσεις (νέες πηγές εσόδων πιο σωστά), για να μην υπάρξει μεγάλη οικονομική “τρύπα” με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου.

Π.Χ.  

The post Αυτό ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΙΑΖΕΙ παραπάνω τον Πρόδρομο… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» σήμερα στην πολύκροτη ποινική υπόθεση για το πρόγραμμα για κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεων ξένων επενδυτών που συνδέεται με το ρεπορτάζ του Al Jazeera, στη βάση και του πορίσματος που ετοίμασε η Επιτροπή Μύρωνα Νικολάτου. Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας ανακοίνωσε την απόφασή του για την αθώωση του πρώην Προέδρου της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη και πρώην βουλευτή και επιχειρηματία Χριστάκη Τζιοβάνη. Δείτε όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE