ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Έλυσαν τις διαφορές τους με αίμα- Σε σοβαρή κατάσταση 27χρονος μετά από καβγά

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Έλυσαν τις διαφορές τους με αίμα- Σε σοβαρή κατάσταση 27χρονος μετά από καβγά

Mε σοβαρά τραύματα νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου άντρας ηλικίας 27 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία έλαβε πληροφορία τα ξημερώματα της Παρασκεύης 2/10 για τραυματισμένο πρόσωπο σε κεντρικό σημείο της Αγία Νάπας και άμεσα στο σημείο έσπευσαν μέλη της Δύναμης.

Εκεί εντοπίστηκε άντρας ηλικίας 27 ετών ο οποίος αιμορραγούσε φέροντας τραύματα από μαχαίρι ή άλλο αιχμηρό αντικείμενο και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο όπου και χειρουργήθηκε.

Φαίνεται πως προηγήθηκε αιματηρό επεισόδιο μετά από καβγά με αποτέλεσμα να τον σοβαρό τραυματισμό του.

Το θύμα της συμπλοκής είναι Βρετανός στρατιώτης που υπηρετεί στη βάση Δεκέλειας με την κατάσταση της υγείας του να περιγράφεται από τους γιατρούς ως σοβαρή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE