ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Έλυσαν τις διαφορές τους με αίμα- Σε σοβαρή κατάσταση 27χρονος μετά από καβγά

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Έλυσαν τις διαφορές τους με αίμα- Σε σοβαρή κατάσταση 27χρονος μετά από καβγά

Mε σοβαρά τραύματα νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου άντρας ηλικίας 27 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία έλαβε πληροφορία τα ξημερώματα της Παρασκεύης 2/10 για τραυματισμένο πρόσωπο σε κεντρικό σημείο της Αγία Νάπας και άμεσα στο σημείο έσπευσαν μέλη της Δύναμης.

Εκεί εντοπίστηκε άντρας ηλικίας 27 ετών ο οποίος αιμορραγούσε φέροντας τραύματα από μαχαίρι ή άλλο αιχμηρό αντικείμενο και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο όπου και χειρουργήθηκε.

Φαίνεται πως προηγήθηκε αιματηρό επεισόδιο μετά από καβγά με αποτέλεσμα να τον σοβαρό τραυματισμό του.

Το θύμα της συμπλοκής είναι Βρετανός στρατιώτης που υπηρετεί στη βάση Δεκέλειας με την κατάσταση της υγείας του να περιγράφεται από τους γιατρούς ως σοβαρή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE