ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Έλυσαν τις διαφορές τους με αίμα- Σε σοβαρή κατάσταση 27χρονος μετά από καβγά

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Έλυσαν τις διαφορές τους με αίμα- Σε σοβαρή κατάσταση 27χρονος μετά από καβγά

Mε σοβαρά τραύματα νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου άντρας ηλικίας 27 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία έλαβε πληροφορία τα ξημερώματα της Παρασκεύης 2/10 για τραυματισμένο πρόσωπο σε κεντρικό σημείο της Αγία Νάπας και άμεσα στο σημείο έσπευσαν μέλη της Δύναμης.

Εκεί εντοπίστηκε άντρας ηλικίας 27 ετών ο οποίος αιμορραγούσε φέροντας τραύματα από μαχαίρι ή άλλο αιχμηρό αντικείμενο και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο όπου και χειρουργήθηκε.

Φαίνεται πως προηγήθηκε αιματηρό επεισόδιο μετά από καβγά με αποτέλεσμα να τον σοβαρό τραυματισμό του.

Το θύμα της συμπλοκής είναι Βρετανός στρατιώτης που υπηρετεί στη βάση Δεκέλειας με την κατάσταση της υγείας του να περιγράφεται από τους γιατρούς ως σοβαρή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία της οργάνωσης AIPAC. Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της ευρύτερης Μέσης Ανατολής, οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ, καθώς και η συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο, Ισραήλ και ΗΠΑ, ήταν ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την ηγεσία της οργάνωσης AIPAC, σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE