ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Έλυσαν τις διαφορές τους με αίμα- Σε σοβαρή κατάσταση 27χρονος μετά από καβγά

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Έλυσαν τις διαφορές τους με αίμα- Σε σοβαρή κατάσταση 27χρονος μετά από καβγά

Mε σοβαρά τραύματα νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου άντρας ηλικίας 27 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία έλαβε πληροφορία τα ξημερώματα της Παρασκεύης 2/10 για τραυματισμένο πρόσωπο σε κεντρικό σημείο της Αγία Νάπας και άμεσα στο σημείο έσπευσαν μέλη της Δύναμης.

Εκεί εντοπίστηκε άντρας ηλικίας 27 ετών ο οποίος αιμορραγούσε φέροντας τραύματα από μαχαίρι ή άλλο αιχμηρό αντικείμενο και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο όπου και χειρουργήθηκε.

Φαίνεται πως προηγήθηκε αιματηρό επεισόδιο μετά από καβγά με αποτέλεσμα να τον σοβαρό τραυματισμό του.

Το θύμα της συμπλοκής είναι Βρετανός στρατιώτης που υπηρετεί στη βάση Δεκέλειας με την κατάσταση της υγείας του να περιγράφεται από τους γιατρούς ως σοβαρή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.