ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

TROLLS 2: WORLD TOUR - (Οι Ευχούληδες 2: Παγκόσμια Περιοδεία)

TROLLS 2: WORLD TOUR - (Οι Ευχούληδες 2: Παγκόσμια Περιοδεία)

Η πιο χαρούμενη ταινία που έγινε ποτέ!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

Ένα μέλος της αριστοκρατίας του σκληρού ροκ, η βασίλισσα Μπαρμπ, με τη βοήθεια του πατέρα της, του βασιλιά, θέλουν να καταστρέψουν όλα τα υπόλοιπα είδη μουσικής και να επιβάλλουν την κυριαρχία του ροκ.

Η μοίρα του κόσμου τους βρίσκεται σε κίνδυνο, όμως η Πόπη και ο Μπραντς, μαζί με τους φίλους τους – Biggie (James Corden), Chenille (Caroline Hjelt), Satin (Aino Jawo), Cooper (Ron Funches) και Guy Diamond (Kunal Nayar) – θα επισκεφτούν μακρινούς τόπους για να ενώσουν όλους τους Ευχούληδες ενάντια στην Μπαρμπ.

Στη νέα αυτή πολύχρωμη και μελωδική ταινία η Poppy και ο Branch εμπλέκονται σε μία περιπέτεια που τους οδηγεί πέρα από όσα γνωρίζουν και φαντάζονται.

Σε αυτή του την περιπέτεια θα ανακαλύψουν ότι η φυλή τους είναι μόλις μία από τις έξι φυλές των Ευχούληδων, οι οποίες είναι διασκορπισμένες σε έξι διαφορετικές τοποθεσίες, και που η καθεμία τους είναι αφιερωμένη σε ένα συγκεκριμένο είδος μουσικής: φανκ, κάντρι, τέκνο, κλασική, ποπ και ροκ. Ο κόσμος των Ευχούληδων με αυτό το ταξίδι όχι μόνο θα μεγαλώσει, αλλά θα αποκτήσει νέο ρυθμό και πολλή ένταση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

Η νέα ταινία Ευχούληδες 2 «Trolls World Tour» που θα κυκλοφορήσει στις 19 Μαρτίου 2020 αποτελεί το sequel της πρώτης ταινίας (Οι Ευχούληδες) που έκανε το ντεμπούτο της το Νοεμβρίο 2016. Το Trolls 2 λοιπόν, ακολουθεί τα γεγονότα της πρώτης ταινίας που η Poppy (Anna Kendrick) και ο Branch (Justin Timberlake) ανακαλύπτουν πως αποτελούν μία από τις έξι φυλές των Troll που αγαπούν την μουσική και εκπροσωπούν η κάθε μία ένα είδος μουσικής. Την Φανκ, Κάντρι, Τέκνο, Κλασσική, Ποπ και Ροκ.
Ειδικά όσοι μεγάλωσαν στα 90s σίγουρα θυμούνται τους Ευχούληδες, γνωστοί και ως Trolls. Έλα, παραδέξου το, όλοι είχαμε έστω από ένα.
Πρόκειται για τα γυμνά ανθρωπάκια με τα πολύχρωμα μαλλιά, τα οποία κυκλοφορούσαν σε διάφορα μεγέθη και σε διάφορους χρωματισμούς.
Τα μικρότερα είχαν μια τρύπα στο κάτω μέρος και τα τοποθετούσαμε στα μολύβια μας, ενώ όσοι είχαμε τα μεγαλύτερα πειραματιζόμασταν με τις ώρες πάνω στα μαλλιά τους.
Η νέα ταινία της DreamWork Animations σκηνοθετείται από τον Walt Dohrn και τον David P. Smith, που ο πρώτος στην πρώτη ταινία ήταν βοηθός σκηνοθέτη, και παραγωγός η Gina Shay με την Kelly Cooney Ciella. Επίσης στην ταινία θα ερμηνευθούν πρωτότυπα τραγούδια και από την Anna Kendrick και τον Justin Timberlake, ο οποίος κέρδισε υποψηφιότητα στα βραβεία Όσκαρ για το τραγούδι στην ταινία του 2016 «Can’t Stop the Feeling!»

Πρωταγωνιστούν: Anna Kendrick
Justin Timberlake
Zooey Deschanel

Σκηνοθέτης: Mike Mitchell
Walt Dohrn

 

Από τις 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στους κινηματογράφους
Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ & THE MALL OF CYPRUS Λευκωσία,
RIO PREMIER (THE MALL OF NICOSIA)
Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ & ΡΙΟ Λεμεσός,
Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ Λάρνακα.
ΤΗΕ ΜΑLL OF PAPHOS Πάφος

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top