ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε αξονική τομογραφία υπεβλήθη το 4χρονο νήπιο που έπεσε από 3ο όροφο πολυκατοικίας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε αξονική τομογραφία υπεβλήθη το 4χρονο νήπιο που έπεσε από 3ο όροφο πολυκατοικίας

Σε αξονική τομογραφία υπεβλήθη το 4χρονο παιδάκι που έπεσε από 3 όροφο πολυκατοικίας στην περιοχή του Εναερίου στην Λεμεσό το απόγευμα της Παρασκευής (02/10).

Σύμφωνα με την αστυνομία, το παιδί υπεβλήθη στην εξέταση αξονικής τομογραφίας στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Αναμένονται τα αποτελέσματα για να αξιολογηθεί η κατάσταση της υγείας του παιδιού.
Η κατάσταση της υγείας του φαίνεται να είναι σοβαρή, αλλά όπως γράψαμε και νωρίτερα, εκτός κινδύνου.

Το παιδί μεταφέρθηκε για την ώρα στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού και φέρεται να έχει φούσκωμα στην κοιλιακή κοιλιά.

Αν διαπιστωθεί ότι το παιδί έχει εσωτερική αιμορραγία, τότε θα μεταφερθεί αμέσως στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Περισσότερα σε λίγο….

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE