ΤΡΟΧΑΙΟ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εντοπίστηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου που συγκρούστηκε με διανομένα φαγητού - Οι πρώτες πληροφορίες

ΤΡΟΧΑΙΟ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εντοπίστηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου που συγκρούστηκε με διανομένα φαγητού - Οι πρώτες πληροφορίες

Εντοπίστηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου που ενεπλάκη σε τροχαίο, με αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμό μοτοσικλετιστή οδηγού διανομέα φαγητού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός είναι 31χρονος Ελληνοκύπριος άνδρας.

Ο 31χρονος οδηγήθηκε στο τμήμα όπου και ανακρίνεται.
Υπενθυμίζουμε πώς υπό συνθήκες που διερευνώνται όχημα συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε διανομέας ταχυφαγείου.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το πρόσωπο που οδηγούσε το δίκυκλο έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά και έχει μεταβεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE