ΓΕΣΥ: Ανισότητες και διακρίσεις βλέπει νοσηλευτήριο στη Λεμεσό

ΓΕΣΥ: Ανισότητες και διακρίσεις βλέπει νοσηλευτήριο στη Λεμεσό

Για ανισότητες και διακρίσεις αλλά και σκοπιμότητες κάνει λόγο το Ιατρικό Κέντρο Λεμεσού, το οποίο θέτει θέμα γύρω από την αμοιβή των νοσηλευτηρίων.

Σε ανακοίνωση Τύπου, η διεύθυνση του Ιατρικού Κέντρου αναφέρει πως «αυτές οι ανισότητες και διακρίσεις και αυτός ο αθέμιτος ανταγωνισμός δημιουργούνται όταν νοσηλευτήρια για την ίδια επέμβαση αμείβονται διαφορετικά».

Διερωτάται επίσης γιατί ο ΟΑΥ αμείβει διαφορετικά νοσηλευτήρια για την ίδια ιατρική πράξη και κατά πόσο «υπάρχουν πολιτικές σκοπιμότητες».

Η διεύθυνση του Ιατρικού Κέντρου Λεμεσού αναφέρει επίσης πως σε λίγες μέρες θα διαμαρτυρηθεί έξω από τα γραφεία του ΟΑΥ και προειδοποιεί πως «αν επιτρέψουμε αυτή την απαράδεκτη κατάσταση τότε να είστε σίγουροι ότι νοσηλευτήρια θα κλείσουν».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Στις επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό, αλλά και στις αντιδράσεις που προκάλεσε ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη ως απεσταλμένου του Προέδρου της Δημοκρατίας σε χώρες της Ασίας και της Αφρικής, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα».

BEST OF TOTHEMAONLINE