ΚΥΠΡΟΣ: Συνάντηση Αρχηγού Αστυνομίας με Διοίκηση της Διεύθυνσης Οικονομικών και Αρχηγείου

ΚΥΠΡΟΣ: Συνάντηση Αρχηγού Αστυνομίας με Διοίκηση της Διεύθυνσης Οικονομικών και Αρχηγείου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή (02/10) συνάντηση του Αρχηγού Αστυνομίας, κ. Στέλιου Παπαθεοδώρου, με τη Διοίκηση της Διεύθυνσης Οικονομικών του Αρχηγείου Αστυνομίας.

 Στη συνάντηση, κατά την οποία παρευρέθηκαν επίσης, ο Υπαρχηγός του Σώματος καθώς και άλλα στελέχη της Διεύθυνσης, ο Αρχηγός Αστυνομίας είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για το έργο αλλά και τους στόχους της.

Ο Αρχηγός Αστυνομίας εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή του για το έργο που επιτελείται από τα μέλη της Διεύθυνσης Οικονομικών, καθώς και για τη συμβολή τους στην υλοποίηση των στρατηγικών στόχων που έχουν τεθεί από την Ηγεσία, σε θέματα που εμπίπτουν στα καθήκοντα και αρμοδιότητές τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Να δικαιολογηθεί δημόσια η απόφαση για τη μη επικύρωση διορισμού Βαρωσιώτου»

ΠτΔ: «Να δικαιολογηθεί δημόσια η απόφαση για τη μη επικύρωση διορισμού Βαρωσιώτου»

Αυτοί που έλαβαν την απόφαση για τη μη επικύρωση του διορισμού της δικαστού Ντόριας Βαρωσιώτου θα πρέπει να την δικαιολογήσουν δημόσια, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας παράλληλα πως αντιλαμβάνεται την αντίδραση της κοινωνίας για αυτή την απόφαση.

BEST OF TOTHEMAONLINE