ΚΥΠΡΟΣ: Συνάντηση Αρχηγού Αστυνομίας με Διοίκηση της Διεύθυνσης Οικονομικών και Αρχηγείου

ΚΥΠΡΟΣ: Συνάντηση Αρχηγού Αστυνομίας με Διοίκηση της Διεύθυνσης Οικονομικών και Αρχηγείου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή (02/10) συνάντηση του Αρχηγού Αστυνομίας, κ. Στέλιου Παπαθεοδώρου, με τη Διοίκηση της Διεύθυνσης Οικονομικών του Αρχηγείου Αστυνομίας.

 Στη συνάντηση, κατά την οποία παρευρέθηκαν επίσης, ο Υπαρχηγός του Σώματος καθώς και άλλα στελέχη της Διεύθυνσης, ο Αρχηγός Αστυνομίας είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για το έργο αλλά και τους στόχους της.

Ο Αρχηγός Αστυνομίας εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή του για το έργο που επιτελείται από τα μέλη της Διεύθυνσης Οικονομικών, καθώς και για τη συμβολή τους στην υλοποίηση των στρατηγικών στόχων που έχουν τεθεί από την Ηγεσία, σε θέματα που εμπίπτουν στα καθήκοντα και αρμοδιότητές τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Οι διεργασίες στον Δημοκρατικό Συναγερμό, ενόψει της επιλογής υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές του 2028, εξελίσσονται σε μια σύνθετη πολιτική εξίσωση, με διαφορετικές προσεγγίσεις για τις μελλοντικές συνεργασίες, έντονες προειδοποιήσεις για την ενότητα του κόμματος και δημόσιες τοποθετήσεις, που αποκαλύπτουν το βάθος των προβληματισμών, στο εσωτερικό της παράταξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE