ΚΥΠΡΟΣ: Συνάντηση Αρχηγού Αστυνομίας με Διοίκηση της Διεύθυνσης Οικονομικών και Αρχηγείου

ΚΥΠΡΟΣ: Συνάντηση Αρχηγού Αστυνομίας με Διοίκηση της Διεύθυνσης Οικονομικών και Αρχηγείου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή (02/10) συνάντηση του Αρχηγού Αστυνομίας, κ. Στέλιου Παπαθεοδώρου, με τη Διοίκηση της Διεύθυνσης Οικονομικών του Αρχηγείου Αστυνομίας.

 Στη συνάντηση, κατά την οποία παρευρέθηκαν επίσης, ο Υπαρχηγός του Σώματος καθώς και άλλα στελέχη της Διεύθυνσης, ο Αρχηγός Αστυνομίας είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για το έργο αλλά και τους στόχους της.

Ο Αρχηγός Αστυνομίας εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή του για το έργο που επιτελείται από τα μέλη της Διεύθυνσης Οικονομικών, καθώς και για τη συμβολή τους στην υλοποίηση των στρατηγικών στόχων που έχουν τεθεί από την Ηγεσία, σε θέματα που εμπίπτουν στα καθήκοντα και αρμοδιότητές τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE