ΚΥΠΡΟΣ: Συνάντηση Αρχηγού Αστυνομίας με Διοίκηση της Διεύθυνσης Οικονομικών και Αρχηγείου

ΚΥΠΡΟΣ: Συνάντηση Αρχηγού Αστυνομίας με Διοίκηση της Διεύθυνσης Οικονομικών και Αρχηγείου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή (02/10) συνάντηση του Αρχηγού Αστυνομίας, κ. Στέλιου Παπαθεοδώρου, με τη Διοίκηση της Διεύθυνσης Οικονομικών του Αρχηγείου Αστυνομίας.

 Στη συνάντηση, κατά την οποία παρευρέθηκαν επίσης, ο Υπαρχηγός του Σώματος καθώς και άλλα στελέχη της Διεύθυνσης, ο Αρχηγός Αστυνομίας είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για το έργο αλλά και τους στόχους της.

Ο Αρχηγός Αστυνομίας εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή του για το έργο που επιτελείται από τα μέλη της Διεύθυνσης Οικονομικών, καθώς και για τη συμβολή τους στην υλοποίηση των στρατηγικών στόχων που έχουν τεθεί από την Ηγεσία, σε θέματα που εμπίπτουν στα καθήκοντα και αρμοδιότητές τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ μέχρι τέλους για την Προεδρία της Βουλής: Παρασκήνιο, διαβουλεύσεις και ανατροπές - Ποιος θα επικρατήσει

Θρίλερ μέχρι τέλους για την Προεδρία της Βουλής: Παρασκήνιο, διαβουλεύσεις και ανατροπές - Ποιος θα επικρατήσει

Λίγες ώρες απομένουν πλέον μέχρι την εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής, σε μια διαδικασία που εξελίσσεται σε πολιτικό θρίλερ, καθώς οι ισορροπίες παραμένουν ρευστές και κανένα στρατόπεδο δεν εμφανίζεται βέβαιο για το τελικό αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE