Ναγκόρνο - Καραμπάχ: Νέα επίθεση από τις δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν

Ναγκόρνο - Καραμπάχ: Νέα επίθεση από τις δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν

Χερσαίες δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν εξαπέλυσαν το Σάββατο (03/10) νέα, μεγάλης κλίμακας, επίθεσης στην περιοχή του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Τα στρατεύματα προήλασαν στην περιοχή, η οποία βρίσκεται υπό τον έλεγχο των Αρμένιων αυτονομιστών, από βορρά και νότο, ανέφερε το πρακτορείο επικαλούμενο τον αρμενικό στρατό.

Το Γερμανικό Πρακτορείο (dpa) επεσήμανε ότι δεν κατέστη δυνατόν να επιβεβαιώσει τις αναφορές από ανεξάρτητη πηγή.
Το υπουργείο Άμυνας της Αρμενίας ανέφερε ακόμη ότι καταρρίφθηκαν τρία αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας του Αζερμπαϊτζάν στην περιοχή του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, σύμφωνα με το TASS.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE