ΗΠΑ: Στο κόκκινο το χρηματιστήριο ελέω... Τραμπ

ΗΠΑ: Στο κόκκινο το χρηματιστήριο ελέω... Τραμπ

Στο κόκκινο έκλεισε το χρηματιστήριο στη Γουόλ Στριτ, λόγω της καθοδικής πορείας μετοχών του τομέα και της τεχνολογίας και της είδησης ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό, μόλις έναν μήνα προτού διεξαχθούν οι εκλογές στις ΗΠΑ.

Ο δείκτης Dow Jones έκλεισε με πτώση 134,09 μονάδων (-0,48%), στις 27.682,81 μονάδες. Ο δείκτης Nasdaq, στον οποίο δεσπόζουν οι τίτλοι εταιρειών του τομέα της τεχνολογίας, έκλεισε με πτώση 251,49 μονάδων (-2,22%), στις 11.075 μονάδες. Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, ο οποίος θεωρείται ο πιο ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με πτώση 32,36 μονάδων (-0,96%), στις 3.348,49 μονάδες.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΚΤΑΚΤΟ: Βρέθηκε πτώμα στη Λάρνακα - Φέρεται να ανήκει στο 22χρονο απαχθέντα

ΕΚΤΑΚΤΟ: Βρέθηκε πτώμα στη Λάρνακα - Φέρεται να ανήκει στο 22χρονο απαχθέντα

Στο πλαίσιο των εξετάσεων του ΤΑΕ Λάρνακας σχετικά με την διερευνώμενη υπόθεση απαγωγής του 22χρονου SHAHRUARAHMEDEMON, από το Μπαγκλαντες, προέκυψε μαρτυρία εναντίον αλλοδαπού άνδρα, ηλικίας 22 ετών, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα, από μέλη της Αστυνομίας.