ΗΠΑ: Στο κόκκινο το χρηματιστήριο ελέω... Τραμπ

ΗΠΑ: Στο κόκκινο το χρηματιστήριο ελέω... Τραμπ

Στο κόκκινο έκλεισε το χρηματιστήριο στη Γουόλ Στριτ, λόγω της καθοδικής πορείας μετοχών του τομέα και της τεχνολογίας και της είδησης ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό, μόλις έναν μήνα προτού διεξαχθούν οι εκλογές στις ΗΠΑ.

Ο δείκτης Dow Jones έκλεισε με πτώση 134,09 μονάδων (-0,48%), στις 27.682,81 μονάδες. Ο δείκτης Nasdaq, στον οποίο δεσπόζουν οι τίτλοι εταιρειών του τομέα της τεχνολογίας, έκλεισε με πτώση 251,49 μονάδων (-2,22%), στις 11.075 μονάδες. Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, ο οποίος θεωρείται ο πιο ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με πτώση 32,36 μονάδων (-0,96%), στις 3.348,49 μονάδες.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE