ΠΑΦΟΣ: Νέα πυρκαγιά σε δύσβατη περιοχή - Στη μάχη και εναέρια μέσα

ΠΑΦΟΣ: Νέα πυρκαγιά σε δύσβατη περιοχή - Στη μάχη και εναέρια μέσα

Νέα πυρκαγιά ξέσπασε το Σάββατο (03/10), στην επαρχία της Πάφου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 15:01 μεταξύ των χωριών Τσάδας - Μεσόγη της Επαρχίας Πάφου σε πολύ δύσβατη περιοχή.

Εργάζονται για την κατάσβεση 5 πυροσβεστικά οχήματα από Σταθμούς Πάφου με τα πληρώματα τους, 2 Φ.Π.Μ από Ταμείο Θήρας και Κοινοτικό Συμβούλιο Κοίλης.

Επιπρόσθετα εργάζονται για την κατάσβεση τα 2 εκμισθωμένα ελικόπτερα της Δημοκρατίας.

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα εκδηλώθηκε πυρκαγιά και στο χωριό Τάλα, η οποία έχει τεθεί υπό έλεγχο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE