ΔΙΕΘΝΗ

Ηπια τα συμπτώματα του Ντόναλντ Τραμπ λέει ο προσωπάρχης του

Ηπια τα συμπτώματα του Ντόναλντ Τραμπ λέει ο προσωπάρχης του

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έχει εκδηλώσει "ήπια συμπτώματα" νέου κορωνοϊού και το "ηθικό του είναι υψηλό", διαβεβαίωσε ο προσωπάρχης του Μαρκ Μιντόους. "Δεν έχει μονάχα υψηλό ηθικό, αλλά επίσης πολλή ενέργεια", είπε ο Μίντοους, εκφράζοντας την "αισιοδοξία" του σχετικά με την "ταχεία ανάρρωση" του Προέδρου των ΗΠΑ. Ο Μίντοους, που δεν φορούσε μάσκα την ώρα που έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους έξω από τον Λευκό Οίκο, διευκρίνισε πως το τεστ του βγήκε αρνητικό. 

Ο  Ντόναλντ Τραμπ μέσω Twitter αργά χθες (τοπική ώρα) μετά την εισαγωγή του σε στρατιωτικό νοσοκομείο αφού διαγνώστηκε με COVID-19, ανέφερε ότι πιστεύει πως τα πάει καλά. "Πάω καλά, νομίζω! Σας ευχαριστώ όλους. ΑΓΑΠΗ!!!", ανέφερε ο πρόεδρος στην ανάρτησή του.

Από την πλευρά της, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ διαβεβαίωσε πως αισθάνεται "καλά", παρά τα "ήπια συμπτώματα", που έχει παρουσιάσει και ελπίζει στην άμεση ανάρρωση για εκείνη και τον σύζυγό της. "Σας ευχαριστώ για την αγάπη που μας στέλνετε. λχω ήπια συμπτώματα, όμως αισθάνομαι γενικά καλά. Ανυπομονώ για την ταχεία ανάρρωση", έγραψε στο Twitter.

Αρνητικά βγήκαν τα τεστ της κόρης του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκας Τραμπ, και του συζύγου της Τζάρεντ Κούσνερ, έγινε γνωστό από μήνυμα που ανήρτησε στο Twitter η βοηθός του Λευκού Οίκου Καρολίνα Χάρλεϊ. Αρνητικές ήταν και οι εξετάσεις του γιου των Ντόναλντ και Μελάνιας Τραμπ, Μπάρον, ηλικίας 14 ετών, σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο. "Ο Μπάρον ήταν αρνητικός και έχουν ληφθεί όλες οι προφυλάξεις για να διασφαλιστεί ότι θα είναι ασφαλής και σε καλή υγεία", είπε η Στέφανι Γκρίσαμ, εκπρόσωπος τύπου της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ.

Περισσότερα από ένα εκατομμύριο like, τουλάχιστον 425.000 σχόλια και τα retweet δίνουν και παίρνουν: το τουίτ του Ντόναλντ Τραμπ με τον οποίο ανακοίνωσε πως ο ίδιος και η σύζυγός του Μελάνια Τραμπ διαγνώστηκαν θετικοί με τη νόσο Covid-19 σπάει ένα μετά το άλλο τα ρεκόρ.

Ο Τζο Μπάιντεν και η σύζυγός του Τζιλ υποβλήθηκαν σε τεστ και βγήκαν αρνητικοί, ανακοίνωσε ο γιατρός τους. Αρνητική στην Covid-19 βγήκε και η υποψήφια αντιπρόεδρος των Δημοκρατικών, η Κάμαλα Χάρις, καθώς και ο σύζυγός της και θα συνεχίσουν κανονικά το πρόγραμμά τους, σύμφωνα με δύο πηγές. Η Χάρις πρόκειται να μεταβεί στο Λας Βέγκας για μια προεκλογική εκδήλωση.

Ο Πρόεδρος της Κίνας Σι Τζινπίνγκ έστειλε μήνυμα στον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και στη σύζυγό του Μελάνια, με ευχές για ταχεία ανάρρωση από τον κορωνοϊό, μετέδωσε η κινεζική κρατική τηλεόραση.

Ο Βρετανός Πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον,ου είχε και ο ίδιος νοσηλευθεί για κορωνοϊό  δήλωσε σήμερα ότι δεν έχει καμία αμφιβολία πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ θα έχει μια πολύ ισχυρή ανάρρωση από την COVID-19, χαρακτηρίζοντάς τον πολύ "ανθεκτικό χαρακτήρα".

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top